Oxlade-Chamberlain: "İlk 11'de olmak şaşırttı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oxlade-Chamberlain: "İlk 11'de olmak şaşırttı"
İngiltere'nin kanat oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain, Euro 2012 D Grubu'ndaki ilk maçları olan Fransa karşılaşamsında ilk 11'de başlamanın kendisini şaşırttığını söyledi.

Roy Hodgson, 18 yaşındaki oyuncuyu mevkisindeki daha tecrübeli ismler olan Arsenalli Theo Walcoot ve Liverpoollu Stewart Downing'in önünde ilk 11'de başlattı. 30. dakikada Joleon Lescott'un golüyle İngilizler öne geçse de dokuz dakika sonra Samir Nasri skoru eşitledi ve maçın 1-1 eşitlikle sona ermesini sağlayan isim oldu.

Maçtan sonra ITV Sport'a açıklamalarda bulunan Oxlade-Chamberlain, "İlk 11'de olduğumu görünce şaşırdım. Şu anda her şey bana sürprizmiş gibi geliyor. Fakat kendime, kadro için ilk başta seçilen oyunculardan biri olduğumu hatırlatmam gerekiyor. Bu işi yapmak için buradayım ve her an hazır olmak zorundayım." dedi.

Kanatta son derece hızlı ve hassas olduğunu herkese gösteren oyuncu, Fransa defansının kendisine fazla oyun alanı vermemesinden dolayı mutsuz. İşini iyi yaptığını kabul eden Oxlade-Chamberlain, "Onların sahasına girip istediğim şeyleri yapmak, koşular yapıp alan yaratmak istediğim zamanlarda biraz öfkelendim. Fakat takım halinde oynamayı seviyoruz ve sanırım bu akşam orta sahaya yığılan Fransa takımı karşısında da böyle olmak zorundaydık. Açıkçası ülkemi temsil edip elimden geleni yaptığım için çok mutluyum. Fakat bu akşam benimle ilgili değil, takımımla ve aldığı iyi sonuçla ilgili konuşmalıyız. İyi bir Fransız takımına karşı bir beraberlik elde ettik. Devam edeceğiz ve bu turnuvadan bir şeyler çıkaracağız. Fransa'ya karşı mücadele edebileceğimizi gösterdik. Turnuvalarda bazen sonuca ulaşmak, iyi futbol oynamaktan daha önemlidir." şeklinde konuştu.

İngiltere'nin gruptaki bir sonraki rakibi Cuma akşamı İsveç olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt