oviden yazılım guncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sheeker

Üye
    Konu Sahibi
oviden yazılım guncelleme sorunu
merhaba arkadaşlar

c6-01 telefonum için oviden guncelleme yapmak istedigimde yazılım guncelleme yukleniyor bolumune geldigimde usb baglantı kesildi ve nokia usb flashıng generic yuklenemedi hatası veriyor.ovide cihaz kurtarmaya geçio surekli denedigimde aynı hatayı veriyor.bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliorum..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
merhaba arkadaşlar

c6-01 telefonum için oviden guncelleme yapmak istedigimde yazılım guncelleme yukleniyor bolumune geldigimde usb baglantı kesildi ve nokia usb flashıng generic yuklenemedi hatası veriyor.ovide cihaz kurtarmaya geçio surekli denedigimde aynı hatayı veriyor.bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliorum..

aynı sorun bendede var cihaz açık bağlantı koptu cihaz kurtarma diyor sinir oldum :vur

estorak

estorak

Üye
*#0000# dan güncellemeleri kontrol edip denediniz mi bende de ovi sorun veriyor hep :(

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
estorak

estorak

Üye
üzgünüm o zaman :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben yaptım çok asil oldu telefon siyah tema siyah daha ne olsun hızı artmış süper oldu yaw asillik (h)

aliens

aliens

Üye
merhaba arkadaşlar

Bilgisayarındaki mevcut USB sürücülerinden kaynaklanıyor. Ovi Suite, Nokia Software Updater ve Nokia Cable Driverlerini tamamen kaldırıp restart et; sonrasında tekrar Ovi Suite yükleyip deneyebilirsin? Ayrıca daha önce JAF kurduysan sürücüleri değiştirdiği için de sorun yaşayabilirsin.

gokhan6078

gokhan6078

Üye
beyler nolursunuz acil yardım edin sorun bendede var tam 10 saattir uğraşıyorum ama nafile bi türlü sorunu halledecem nolacak ya *#0000# yapıyorum yeni güncelleme bulunamadı diyor nolacak ovi ile güncellemeyi buluyor ama güncelleme dosyasını indiriyor sonra yükleme başlarken bağlantı kopuyor tel açılıyor aynı bıktım ya çare yok mu Nokia shop lar uzak bizim ile o yüzden sıkıntı oldu

benighted

benighted

Üye
benimde surekli cihaz baglantisi koptu cihaz kurtarma hatasi veriyordu.sonra ben teli usb den cikardim oviyi kapattim.sonra tel.e restart attim oviyi de acip tekrar guncellestirmeleri actim ve bu sefer hatasiz yuklendi

SilentOne

SilentOne

Üye
oda iyimiş

dualle

Üye
arkadaşlar merhaba...
Ovisuite yardımıyla güncelleştirme yaparken aynı hatayı bende alıyorum.. Güncelleme sırasında telefon kendini yeniden başlatıyor ve bunun sonucunda bağlantı kopuyor ve cihaz kurtarma hatası alıyorum... Güncelleme zaten telefona restart attırdığı için bağlantı zaten kopuyor telefon kapalı olduğunda görmüyor çünkü usb de... Ayrıca telefondan *#0000# ile güncelleştirme yapmaya çalıştığımda hiç bir güncelleştirme yok diyor.. Phoenix ve navifirm ile flash atmayı denedim sonuç aynı cihaz kurtarma hatası... Telefonum c601..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

zelimhan

Üye
Allah aşkına arkadaşlar sinirden delireceğim yav.Ben oviyi güncellememe rağmen telefon için güncelleme vermiyor.cihaz güncel diyor.ne iş.annayı nasıl yükleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt