Ovi'den indirilen/satın alınan programların setup dosyasını kurtarma ! (Resimli)

_ardaa

Üye
evet direk olarak E: kök klasöre iniyor, ben henüz dokunmatiğe alışamadığım için o kadar hızlı olamıyorum.

@Sensation ücretsiz oyunlar pc'den indirmeyi denedim ama olmadı, ovi mağazaya girdim ücretsiz olana geldim sadece cep telefonuna gönder var ve sağ tuş ile tıklanmıyor.

Sensation

Emekli Yönetici

www.maxicep.com/symbian-3-destek/ov...-programlari-indirmek-439873.html#post3095187

----------Eklendi @ 22:05:23 ---------- Yazıldı @ 22:02:45 ----------

Tüm S^3 kullananlardan destek bekliyoruz.

Tepkiler: Cezzbedici3

Tuba

Üye

sensation arkadaşımıza yöneltmişsiniz soruyu ama izni ile bende farklı bir yöntem ile indiriyorum
arkadaşa gönder seçeneğine tıklayın ve adres çubuğundaki linkin send-to-friend kısmını silip downloand yazmanız yeterli

----------Eklendi @ 22:21:00 ---------- Yazıldı @ 22:18:12 ----------

dediğimi cep telefonuyla değil pcden yapacaksınız ... ceptelden bilmiyorum denemedim

Tepkiler: _ardaa

Sensation

Emekli Yönetici

Bende sizin dediğiniz yöntemle indiriyorum. Ama telefondan girdiğim için uzunca yazamadım.

Tepkiler: Tuba

_ardaa

Üye

ilk başta anlamamıştım ama şuan çözdüm indiriyorum sade bir anlatım olmuş teşekkür ederim

uguro

Üye
Eyvallah kardeşgüzel paylaşım

Sensation

Emekli Yönetici
Başka deneyen yok galiba?

accman

Üye
bir sorum olacakti
ovi'den bankomat kartiyla alisveris yapabilir miyiz? mesela kyk'nin verdigi ziraat kartiyla...

evet cok iyi paylasim yurtdisindaki arkadslar GT racingi paylasmadi ki tadina bakalm

amerty95

Üye
daha önceden indirdiğim bi temayı yeniden indirip setup dosyasını da almak istiyorum ama indir seçeneği yerine indirildi yazıyor ve indiremiyorum. Yardım!!!

Hallettim teşekkürler

Cruxman

Üye
ellerine sağlık ama ben resimleri göremiyorum :/