ovi Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
ovi Yardım lütfen
Arkadaşlar hani ovide bazı uygulamalar büyük boyutlu oluor ve farklı bir yolla indiriyorya.(1 mb dosya indirip o dosya yüklenditen sonra oran indirme yapıyor)

Neyse işte bende 1/5 diyor indirmeye başlıyor.tam 2/5 e geçicekken yükleme başarısız diyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

tron45

tron45

Üye
slm benim telefonda olmuştu olmuştu bellek kartında yer açınça indirme yapdım

anılbaran

anılbaran

Üye
qt yüzünden

Symbianist

Symbianist

Üye
Olayı anlamadım ovistoredan dosya mı indirilmiyor.

plajterligi

plajterligi

Üye
Arkadaş qt Gereken programlarda olan 13 mb lık yüklemeden bahsediyor.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
qt mi yüklemem gerekiyor

plajterligi

plajterligi

Üye
qt ingilizce olduğu için telefonun dili Türkçe'yse sorun çıkarabiliyor.Telefonun dilini ingilizce yapıp deneyin birde...

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw vamı veya hack tel versıyon ne

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
v60 hack yok.

ecel54

ecel54

Üye
sen en iyisi telefona o uygulamayı kurmadan qt kur. sonrada kuracağın uygulamayı sis editör programıyla açıp içindeki tüm dosyaları çıkar sonra cıkarttığın klasöre dosya yöneticisiyle git ve private klasöründeki sis uzantılı dosyayı kur. qt yi düzgün kurduysan uygulama çalışır. sis editör ve qt yi forumda bulabilirsin.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
sen en iyisi telefona o uygulamayı kurmadan qt kur. sonrada kuracağın uygulamayı sis editör programıyla açıp içindeki tüm dosyaları çıkar sonra cıkarttığın klasöre dosya yöneticisiyle git ve private klasöründeki sis uzantılı dosyayı kur. qt yi düzgün kurduysan uygulama çalışır. sis editör ve qt yi forumda bulabilirsin.

ok qt kuruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt