Synergy11 dostum haklıymışsın
ingilizce yapınca yükleme gerçekleşti ve uygulama çalıştı.
Ama kurtuluş40 da haklıymış
türkçeye çevirince kısayol kayboldu.
Tekrar yüklemeye çalıştım gene hata verdi.
Bu böyle gitmez. Nokianın bu soruna el atması gerekli artık. Yoksa s.çtık... Androidcilerin yine maskarası olacağız. Hemen Nokia ya mail atıyorum.
----------Eklendi @ 20:10:34 ---------- Yazıldı @ 19:48:33 ----------
İşte Nokia ya yolladığım mail...
İyi günler. 15 Eylül 2011 tarihinde yayınladığınız ANNA güncellemesi öncesi yüklemiş olduğum OVI uygulamaları güncelleme sonrası kayboldu ve bir çoğunu tekrar kurdum. Bazı uygulamalar kurulum hatası verdi ve kurulumu iptal etti. Pusula Lite uygulamasıda bunlardan birisiydi. Ben bu uygulamayı çok beğendiğim için bir üst versiyonu ve ücretli olan pusula+ versiyonu sorunsuz çalışır diye satın aldım. Bunda da aynı hata meydana geldi. Size 16.09.2011 de telefon açıp yardım istedim ama bana yardım edemediniz sorunum öylece havada kaldı. Bende bir forum sitesine sorunumu yazdım. Cevaben ANNA da "qt uygulamalar" sorunlu dil seçeneğini ingilizce yaparsanız sorun çözülür fakat tekrar TR yapınca uygulama kaybolur dendi. Uyguladım gerçektende kurulum ve çalışma gerçekleşti fakat TR sonrası uygulama kayboldu. Sizler acaba bunun farkındamısınız? Neden bana telefonda cevap veremediniz. Ne gibi bir çözüm üretmektesiniz? İnsanlar kuramayacağı uygulamalara neden gibi para versinler, kaldı ki hangisi çalışır hangisi çalışmaz o bile belli değil. Umarım zahmet edip bana geri dönüş yaparsınız. Saygılar...