Ovi uygulamaları yükleme sorunu; yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nashhh

Nashhh

Üye
    Konu Sahibi
Ovi uygulamaları yükleme sorunu; yardım edermisiniz?
İyi günler. Dün anna ya geçtikten sonra tüm yüklediğim ovi ve buradan aldığım uygulamaların simgelerinin kayıp olduğunu gördüm. Ama artık dosyalar olmalı ki uygulama yöneticisinde hala duruyorlardı. Oradan hepsini kaldırdım. Sonrasında çoğunu tekrar yükledim. Bir ara satın almış olduğum camera pro uygulaması yükleme bitimi hata vermesine rağmen sorunsuz çalıştı. Ardından Panaroma yükleme işleminde "yüklemeye hazırlanıyor" bir kaç saniye sonra da "yükleme iptal ediliyor" ibaresiyle hata verdi ve sürekli baştan indirme pozisyonuna döndü. Sonra yine buradan 2 ayrı panorama.sis dosyası indirerek denedim 1. işlem yine aynı oldu 2. sinde kurulum tamamlandı ve çalıştı.Bunları ön bilgi olarak yazdım. Asıl sorunum ise şu, ardından pusula lite uygulamasını tekrar kurmak istedim yukarıdaki hata bunda da oldu. Tel ve bilgisayar üzerinden 3 ayrı dizinede defalarca kurmayı denesemde sonuç alamadım.(hafızalarda boş yer sıkıntım yok). Uygulamanın ücretli olan pusula+ ı oviden satın alarak birde onu denedim yine sonuç hüsran "yüklemeye hazırlanıyor" bir kaç saniye sonra da "yükleme iptal ediliyor" Sonra yine buradan unsigned pusula+ sis dosyasını indirip telin ana dizinine kopyaladım telden kurulum yaptım yine sonuç aynı yüklenmiyor. Uygulama yöneticisindede herhangi bir artık dosya yok.Bilgisayardan da dizin içerisinde nereye kopyalanıyor bilemediğim için kontrol edemedim. Önce ve sonrasında denediğim diğer uygulamalar sorunsuzca yükleniyor. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
aynı sorun bende de var kardeş..

synergy11

synergy11

Üye
kurduğun programlar qt ile yazılmışsa telefonun dilini ingilizce yapıp kurman gerekiyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurduğun programlar qt ile yazılmışsa telefonun dilini ingilizce yapıp kurman gerekiyor
yapsa ne olcakki tekrar türkce yapınca menüden kayboluyor bazı programlar.sorun qt uygulamalar daha henüz çözümleri araştırıyoruz.

Nashhh

Nashhh

Üye
    Konu Sahibi
Synergy11 dostum haklıymışsın :alkis ingilizce yapınca yükleme gerçekleşti ve uygulama çalıştı.:oke: :tşk:
Ama kurtuluş40 da haklıymış :alkis türkçeye çevirince kısayol kayboldu.:bilmm :aha:
Tekrar yüklemeye çalıştım gene hata verdi. :off: :vur :ağlarım:

Bu böyle gitmez. Nokianın bu soruna el atması gerekli artık. Yoksa s.çtık... Androidcilerin yine maskarası olacağız. Hemen Nokia ya mail atıyorum.

----------Eklendi @ 20:10:34 ---------- Yazıldı @ 19:48:33 ----------

İşte Nokia ya yolladığım mail...

İyi günler. 15 Eylül 2011 tarihinde yayınladığınız ANNA güncellemesi öncesi yüklemiş olduğum OVI uygulamaları güncelleme sonrası kayboldu ve bir çoğunu tekrar kurdum. Bazı uygulamalar kurulum hatası verdi ve kurulumu iptal etti. Pusula Lite uygulamasıda bunlardan birisiydi. Ben bu uygulamayı çok beğendiğim için bir üst versiyonu ve ücretli olan pusula+ versiyonu sorunsuz çalışır diye satın aldım. Bunda da aynı hata meydana geldi. Size 16.09.2011 de telefon açıp yardım istedim ama bana yardım edemediniz sorunum öylece havada kaldı. Bende bir forum sitesine sorunumu yazdım. Cevaben ANNA da "qt uygulamalar" sorunlu dil seçeneğini ingilizce yaparsanız sorun çözülür fakat tekrar TR yapınca uygulama kaybolur dendi. Uyguladım gerçektende kurulum ve çalışma gerçekleşti fakat TR sonrası uygulama kayboldu. Sizler acaba bunun farkındamısınız? Neden bana telefonda cevap veremediniz. Ne gibi bir çözüm üretmektesiniz? İnsanlar kuramayacağı uygulamalara neden gibi para versinler, kaldı ki hangisi çalışır hangisi çalışmaz o bile belli değil. Umarım zahmet edip bana geri dönüş yaparsınız. Saygılar...

erhanercan

erhanercan

Üye
cevap geldi mi acaba merak ettim bende ya bunlar maillere geri dönmüyorlar da yahu

catdog136

catdog136

Üye
mail olarak dönmüyorlar arıyorlar :)

Nashhh

Nashhh

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün aradılar telefona format atıp oviden tekrar yükleyin düzelir dediler. Bende hı hı olur dedim ama açıkçası daha denemedim. Hiç format atmadığım için denemek istemiyorum. Bir ara servise gider yaptırırım. Olursa yazarım ama şimdilik bu şekilde idare edeceğim.

bora_berk

Üye
yok olmuyor ben çook format attım

atakan25

atakan25

Üye
son sürüm yazılımda çözülüyor diye hatırlıyorum ben de bi ara günceliycem

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
v25 yükleyin düzelir

Bedirhan2828

Üye
Arkadaslar Nokia E 75 Var Elimde Ovi storeden Ovi uygulamasını indiricem Web sitesi , tarihi geçmiş bir sertifika gönderdi diyor. Yinede devam ediilsinmi dior. Edilsin diyorum ugulamayı indiriyor yükleme aşamasında sertifikanın süresi dolmuş yada yükleme ayarları yanlış diyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor acaba ve nasıl çözebilirim bu problemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt