Ovi uygulama satın alma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
Ovi uygulama satın alma
Arkadaşlar oviden oyun satın alacağım da bir sorum var. Telefona format attığımda oyun silinirse tekrar yüklemek için tekrar para mı vermemiz gerekiyor yoksa bir defa para verip istediğim kadar yükleyip silebilir miyim?

Cruxman

Üye
bildiğim kadarıyla 5 indirmeye kadar ücret ödemiyorsun sonrasında tekrar ücrete tabi ...:nono::nono::nono:

omerynd

omerynd

Üye
istediğin kadar yükleyip silebilirsin kardeş için rahat olsun. Hatta satın aldığın dosyaları telefonuna indir (sitede ovi mağazadan indirme anlatımları var ) indir at tele istediğinde yükle

• Beğen
Tepkiler: kaanka0
kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
istediğin kadar yükleyip silebilirsin kardeş için rahat olsun. Hatta satın aldığın dosyaları telefonuna indir (sitede ovi mağazadan indirme anlatımları var ) indir at tele istediğinde yükle

Harbi mi eğer öyleyse hemen rpg oyunu indiriyorum :)

forcecell

forcecell

Üye
şu mobil ödeme türkiye ye de gelse keşke

kaanka0

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
Online bir oyun var ya dungeon hunter 2 diye. O işte online rpg oyun.

omerynd

omerynd

Üye
ovi den uygulama indirmek için kısaca anlatayım lazım olan varsa
örneğin uygulamamız

olsun. biz bunu indirmek için yapmamız gereken adreste ufak bir değişiklik

yani soru işareti ve sonraki kısımları silil /download yazıyoruz uygulama kolayca iniyor. Fakat ücretli programlar bu şekilde inmiyor. satın aldıktan sonra aynı yöntemle indirebilirsiniz.

forcecell

forcecell

Üye
ovi den uygulama indirmek için kısaca anlatayım lazım olan varsa
örneğin uygulamamız

olsun. biz bunu indirmek için yapmamız gereken adreste ufak bir değişiklik

yani soru işareti ve sonraki kısımları silil /download yazıyoruz uygulama kolayca iniyor. Fakat ücretli programlar bu şekilde inmiyor. satın aldıktan sonra aynı yöntemle indirebilirsiniz.

çok süpermiş teşekkürler :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
satın alınca da inmiyor..ben gravity satın aldım sonra aynı şekilde download dedim pro kısayolu bulunsun diye..indirmedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt