ovi suiteden haritaları bir türlü güncellenemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado826

sado826

Üye
    Konu Sahibi
ovi suiteden haritaları bir türlü güncellenemiyor
ovi suite gözüken harita güncellemesini bir türlü yapamıyorum servise bağlanmıyor hatası veriyor bunun çözümü nedir acaba ??

gkyrn

gkyrn

Üye
Suyaka

Suyaka

Üye
Çözümü, haritaları telefonuna sorunsuz şekilde kurman. Yani anlayacağın şu an telefonunda haritalar çalışır durumda değil. Ovi Suite ekranında gördüğün uyarıda da, "Ovi Suite, Haritalar klasörünüzü açamıyor. Telefonunuzdan Haritaları başlatın ve biraz bekledikten sonra kapatıp cihazınızı tekrar bağlayın. Çözülmediyse harita dosyalarınız bozuk olabilir." gibi birşey yazıyordur. Sen büyük ihtimalle şu an haritaları kullanamıyorsun. Benim önerim haritalar uygulamasını tekrar kurman ve yeniden denemen.

sado826

sado826

Üye
    Konu Sahibi
@gkyrn haritalardan güncellemeyi denedim ama güncel dior zaten @suyaka öyle bir hata vermiyor servise baglanılamadı dior sadece

gkyrn

gkyrn

Üye
@gkyrn haritalardan güncellemeyi denedim ama güncel dior zaten @suyaka öyle bir hata vermiyor servise baglanılamadı dior sadece
sanırım ovi suite tazılım güncellemeleri kısmında çıkan güncellemenin yapılamamasında bahsediyorsun değil mi.usb ile pc bağlantısı yapıp ovi suite haritalar kısmından yüklü olan haritayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.çözüm olur mu bilmiyorum sadece bi öneri ama denemekle bişey kaybetmezsin.

ozggurr

ozggurr

Üye

sitesindegi freegateway programini kur ve calistir onternete baglandigin ip ve pworxy degisecektir, o sekilde ovi suite programini calistir ve dene, hata verirse bir kac kere tekrar dene... . Bir kere ulasamadi derse bile tekrar guncellemeyi dene, bir kac kere pes pese baglanmayi dene olacaktir. Bende de bu ise yariyor..

anılbaran

anılbaran

Üye
telefondan olmuyomu o yaw

jeki01

jeki01

Üye
aynı sorun benim N8 de de oluyor.
servise bağlanamıyor hatası verince yeniden dene baz kaldığı yerden harita yüklemeye devam ediyor.
ben öyle 2 ülke haritası indirdim.

uribaju

uribaju

Üye
wlan kopukluğundan olabilr

sado826

sado826

Üye
    Konu Sahibi
wlan deil yaa pc bağlayıp yapıor ovisuiteden deniorum deniorum hala servise bağlanamıyor hatası veriyor :S

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede açılmayo :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt