Ovi Suite sunucuya bağlanılamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Lizard King

Lizard King

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Suite sunucuya bağlanılamıyor
Bir kaç güncelleme yapacaktım ancak oturum açınca sunucuya bağlanılamıyor diyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

Lizard King

Lizard King

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar halen halledemdim bunu yokmu şunu halletmenin bir yolu?

Lizard King

Lizard King

Üye
    Konu Sahibi
Denemediğim yöntem kalmadı, kafayı yiyeceğim.

doruk944

doruk944

Üye
hmm internetinde sorun olabilir?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yok yok interneti sorunlu yapıyor ovi yani netimi kesiyordu dün 72 mb güncellemeyi yapamadım ben de

Lizard King

Lizard King

Üye
    Konu Sahibi
Netbooktan hallediyorum şu anda. Aynı ağı kullanıyorum, demekki sorun ağda değil PC'de. Sorun nedir halen anlamadım.

ghedd0

Üye
Aynı sorun bendede var ya :S internet baglantınızı kontrol edin diyor fakat internetim aktif çalışıyor sorunsuz cihazımı güncelleyemiyorum hesap açamadığımdan

kimkim.kim

Üye
Bu işi çözen bilişim uzmanı yok mu gerçekten. :((
Bende de aynı sorun var. İnternette herşey normal ama nokia ovi login olmuyor. Normalde kendisi bağlanıyor çünkü şukadar yazılım güncel değil uyarısı veriyor.
Büyük ihtimalle ovi bağlantı linki doğru çalışmıyor. Regedit'ten hangi sunucuya bağlandığını yada sunucu adresinin yolunu bilen varsa sorun çözülür (diye düşünüyorum)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Çözebilen var mı bendede aynı sorun var

mc_mfi

Üye
server ler yüklü o yüzden (nedense) şu anda açık denedim

FastBreaker

FastBreaker

Üye
saçımı başımı yoldum yok mu sorunu çözen?

u_cosar

u_cosar

Üye
internet ayarlarını sil daha sonra tekrar kurmayı denedim mi

esqua58

Üye
S.a arkadaşlar ben sorunu buldum ve çözdüm ben mağdur oldum delide oldum sırf bu yüzden başkalarıda olmasın hep beraber paylaşalım.

öncelikle denetim masasına girip program ekle kaldırda ne kadar nokia ile başlayan program warsa kaldırıyoruz bunları kaldırırkende telefonun pc ile bağlantısınıda kesmemiz lazim öle kaldırmamız lazim daha sonra başlat tıklayalım sonra çalıştır'a (regedit) parantezin içerisindekini yazıp enter tıklıyorz. daha sonra kayıt defteri düzenleyicisi gelicek burda komutları şu şekilde izleyelim, HKEY_LOCAL_MACHİNE> SOFTWARE> bu şekilde izlediğiniz zaman software içerisinde Nokia adında bi klasör görüceksiniz bunu sağ tıklayıp siliniz ve nokia suite kurulumunu başlatınız ben bu şekilde yaptım sorunum düzeldi büyük bi ihtimal düzelir, Nokia Suite giriş yapamayan ve üyelik alırkende sunucuya bağlanılamadı hatası alanlar için çözümdür, Hadi Kolay Gelsin...

• Beğen
Tepkiler: firtina.84, szaekt ve tolgacanm1

Üst Alt