Ovi suite güncellenemiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ovi suite güncellenemiyor.
Aynen şöyle yazıyor:
Nokia ovi suite uygulamasını yüklerken bir sorun oluştu,çünkü(bazı)yükleme dosyaları bulunamıyor.Nokia Ovi Suite uygulamasını yeniden yüklemeyi denemek için lütfen orjinal kurulum dosyalarını kullanın.yazıyor bende en son çıkana güncellemeye çalışıyorum sonu 90 olanı dosyayı burada paylaşırsanız çok sevinirim...

_ardaa

_ardaa

Üye

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
eminmisin bu oldugundan 3.1.1 yazıyor eger yanlışsa kota boşuna gitmiş olacak:off:

pta123

pta123

Üye
buyur kardeş

_ardaa

_ardaa

Üye
Yok o değil kotan dolsun diye yanlış link verdim

pta123

pta123

Üye
Yok o değil kotan dolsun diye yanlış link verdim

haha arda :D sakin ol kardeş :D hanginin indirrse indirsin yüklerken guncelleştirme yapıyo diye bilyrm :D ben bugun özellikle 85 i aradım buldm 90 ı ykledi :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Gayet sakinim:D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
sonra babam kota geçince sizi degil beni tokatlıyor ondan söylüyorum :D

----------Eklendi @ 23:50:01 ---------- Yazıldı @ 23:46:52 ----------

Olması anasını satiyim olmadı ya nedir bu ovi şapşallıgı ovi suite 3.1.1.80 yüklendi yazıyor yeni güncelleme yok yazıyor eskiden yeni güncelleme vardı bu sefer yok yazıyor ve aynı sürüm sokaga çıkıp nokia ya ana avrat küfür ederek nokia ana bayiine yürümek istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aynen şöyle yazıyor:
Nokia ovi suite uygulamasını yüklerken bir sorun oluştu,çünkü(bazı)yükleme dosyaları bulunamıyor.Nokia Ovi Suite uygulamasını yeniden yüklemeyi denemek için lütfen orjinal kurulum dosyalarını kullanın.yazıyor bende en son çıkana güncellemeye çalışıyorum sonu 90 olanı dosyayı burada paylaşırsanız çok sevinirim...

Bende de aynı sorun var.
3.1.1.85 sürümünde "güncelle" çıktı bugün.
Güncelle dedim olmadı, dün 3.1.1.90 sürümünün tamamını (88 MB) indirip üstüne kurmuştum yine olmamıştı.
3.1.1.90 yüklendi diyor ama programı açınca yine köşede 3.1.1.85 yazıyor.

Çok da umursamıyorum açıkçası.
Sonuçta Anna yada başka bir güncelleme gelirse, 3.1.1.85 sürümünden de yüklenir sanırım.

pta123

pta123

Üye
Bende de aynı sorun var.
3.1.1.85 sürümünde "güncelle" çıktı bugün.
Güncelle dedim olmadı, dün 3.1.1.90 sürümünün tamamını (88 MB) indirip üstüne kurmuştum yine olmamıştı.
3.1.1.90 yüklendi diyor ama programı açınca yine köşede 3.1.1.85 yazıyor.

Çok da umursamıyorum açıkçası.
Sonuçta Anna yada başka bir güncelleme gelirse, 3.1.1.85 sürümünden de yüklenir sanırım.

bende güncelleme cıktı 2 tane güncelle dedim güncelledi sağ üstte 3.1.1.90 yazıyo enterasn :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yürübe kim tutar seni

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende güncelleme cıktı 2 tane güncelle dedim güncelledi sağ üstte 3.1.1.90 yazıyo enterasn :D

Ben dün 3.1.1.90'ın tam kurulumunu indirip 85'in üstüne kurdum bana mısın demedi.
Bugün eve geldiğimde, 90 güncellemesi programın kendisinde göründü.
Bu seferde güncellerken aynı arkadaşın dediği gibi "kurulum dosyaları bulunamıyor cart curt" hatası verdi.
Nokia'ya, Ovi'ye ve Elop'a en derin sevgilerimi ilettim tabi o anda :D

Şimdi "güncelle" diyorum o güncellemeri de bulmuyor.
Belki de 3.1.1.90 oldu ama bana gıcıklık olsun diye köşede 3.1.1.85 yazıyor. :d:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
şu an hala 3.1.1.80 kullanamıyorum arkadaşın dedigi şeyi indirdim banamısın demedi artık güncelleme oldugu yazmıyor fakat hala 3.1.1.80 böyle işin yarın bu nokiaya iyice bi girecem.

SilentOne

SilentOne

Üye
bu adamlar neden bole güncellemede sıkıntı çekiyolar anlamıyom

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
zevk alıyorlar bizi uğraştırmaktan artık nokia yı bırakıp samsung galaxy gio ya geçiyorum bu nedir ya bu ni yha yiter yha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt