ovi suite den n8 e belle _?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite den n8 e belle _?
annayı oviden kurmuştum.. belle oviden kurulmuyormu ?

spartuas

spartuas

Üye
Belle daha çıkmadı ki oviye düşsün. Şuan için ovide anna mevcut. Belle çıktığı zamn oviden güncelleyebilirsin. He forumda belle var onlar nerden kuruluyor diyorsan onlar sızdırılmış belle yüklemen için flashlaman lazım. Oda çok riskli. Anlatım istersen sabit konularda mevcuttur.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ozaman bekleyelm en ıyısı acelesı yok zaten belle yı ınceledım androıd gıbı bı ara yuzu var ozentı gıbı olmus bıraz :) anna da hc bı fark goremedım zaten tema ıkonlar dısında gercı cok fazla takıpcısı degılm ama yanı sızce annanın farkı nedır

spartuas

spartuas

Üye
Anna güncellemesini siz asıl güncelleme sanmayın. Nokianın asıl güncellemesi belle dir. Belleyi oluşturabilmesi için temeli iyi yapması lazım ki bu güncelleme de annadır. Çoğu kişi bu güncellemeleri ayrı ayrı sanıyor bu yanlışdır.:oke: belle türkiyeye 2-3 aya gelir. Telefonu yurddışı çıkışlı olanlara 1,5-2 aya gelir.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
annada işime yarayan tek sey msj yazarken farklı ekran acılmıor yada net sıtelernde klavye altta hemen cıkıp yazdıgını gorebılıosn baska bısey gormedım. belleyıde denıycem ovıye dustugu an

SuaT6027

SuaT6027

Üye
anna sadece alt yapı diyorsunuz ama düşününsene bi.. o kadar kullanıcı var burada kaç zamandır anna anna dedik durduk.. noldu şimdi? beklentiler sıfırın altında.. bugün güncellediğim ovi güncellemesini videolarda izlediğim belle arayüzlerine benzettimde duygulandım :D bu ne güzellik dedim resmen.. BU KADAR KULLANICIYA BUNU YAŞATMAYA HAKLARI YOKTU BENCE.!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt