Ovi Suite de Rehber karıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirCakir

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Suite de Rehber karıştı
Merhaba arkadaşlar,
Ovi yi Ms Outlook ile senkronize yapıyorum ve rehber birbirine girmiş durumda. Başkasının telefon numarası başkasında, maili başkasında gözüküyor. Nokia destek hattı ile görüştüm. Outlook ile ilgili diyor. Karşıma çıkan ..... kişiye outlook doğru fakat ovide sorun var dememe rağmen anlatamadım ve sorunu çözemeyeceklerini söylediler. Bu işi anlamış değilim. Yıllardır Windows Mobile kullandım ve desteke hiçbir sıkıntı yaşamadım ama Nokia nın yazılımlarının acizliği ve destek hattını iş bilmezliğine şaşırmış durumdayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim ya da Oviyi kaldırıp yeniden kurdum fakat yine aynı rehber geldi ovideki rehberi nasıl silebilirim?
Teşekkürler

kazım61061

kazım61061

Üye
bılmem yararlı olurmu ama ovıyle ılgılı deıl senın problemın telefonda bı sıstem karısıklıgı olmus arkadasım ..bı kac tavsıye dene ıstersen bı ama yınede sen bılırsın numaralarını hepsını sıme aktara sonra tele hafızasına tası ...sonra eger pcde gozukuyosa rehberın ordan kes tekrara yapısıtır yıne osana fabrıka ayarlarına gerı donnn sonra dedıklerımı tekrara uygula umarım duzelrı rehberıjn...ayrıca gecmıs olsunnn

----------Eklendi @ 16:21:24 ---------- Yazıldı @ 16:19:03 ----------

bu dedılerım care olmasa bana ozelden ulas sana bı lınk vercem burdan bı rehber programı var...belkı onu yujlersen o program rehberını edkı halıne dondurebılırr..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt