Ovi Suiite Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ovi Suiite Sorunu
Ovi Suite'ten tekrardan sürüm yüklicektim telefonuma ama hata aldım hata da şuınlar yazıyo:
Cihaz yazılımı güncelleme hizmetine bağlanmada bir sorun var.Güvenlik duvarınızın ve virüsten korunma ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Ayrıca, Internet Explorer'da çevrimdışı çalışma menü seçeneğinin belirtilmemiş olduğundan emin olun. Yine de bağlanamıyorsanız, hizmet kullanılamıyor olabilir.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

bunlar yazıo Nokia Software Updater dan da denedim oda hata veriyo virüs programını kapatıp denedim güvenlik duvarıma baktım bunlarda sorun yok

arkadaşım sana tavsiyem ovidende software updaterdan da güncelleme yapma telefonu daha berbat yapıyor özellikle ovide sistem hatası veriyor kendikendine reset atıyor donuyor vs... bu sadece tek bi cihaz için değil bir çok cihazımda oldu ben çok uğraştım sen uğraşma boş ver devam et kullanmaya

Konu Sahibi
yok ama telefonda bi sorun varsa daha stabil çalışmasını sağlar

navifirmde çalışmıyor oradan yükle diyecektim...

yok ama telefonda bi sorun varsa daha stabil çalışmasını sağlar

sağlamıyor arkadaşım bende öyle düşünüyordum ama daha da berbat ediyor forumu araştır istersen ovi güncellemeleriyle alakalı bir sürü şikayet var ve bizzat kendim de yaşadım bu olayı

Ben tam tersini diyorum 2 gncellemeyide oviden yükledim hiçbir sorunla karşılaşmadım..

Konu Sahibi
yukardaki arkadaş tekrardan sürüm yüklemek tehlikeli diyo çoğu kişide tekrardan yüklemek faydalı diyo

Tepkiler: gokturk_prensi
navifirmdede şöyle bir hata var:an error occured when attempting to download firmware information...

Çoğunluk ne derse odur bnce ya Bi problem çıkmaz..

Herkesde aynı hatayı veriyor

Konu Sahibi
evet bende pc yle alakalı sandım şansa bak yaa bari güncelleme gelsede gelmişken yeniyi yükliyim

belki gelir olumlu düşün evrene olumsuz mesaj gönderme

Konu Sahibi
evet olumsuz mesaj yollamayalım ama banada boş hayal gibi geldi bide insan bu kadar aydan sonra inanmak istemiyo

aslına bakarsan öyle ama işte umut fakirin ekmeğidir

O kadar da fakir değiliz ya N8 var elimizde varsın annası olmasın

Konu Sahibi
valla şu bendeki sorunları çözcekse gelsin tamamen rahatlıyım e artık belle de cila vernik niyetine gelir

Benm sorunumu anna çözmez o yüzden gelse iyi olur gelmezse de bişey de olmaz yani

belle gelince kökten zımpara ondan sonra baştan düzgünce macunu çekecekler sonra sulu zımpara derken boya sonra fırın boyasına sokacaklar ve kusursuz bir n8 olacak

Konu Sahibi
belle gelince kökten zımpara ondan sonra baştan düzgünce macunu çekecekler sonra sulu zımpara derken boya sonra fırın boyasına sokacaklar ve kusursuz bir n8 olacak

aynen öle 5800 ın güncellemeden önce ve sonraki hali arasındaki dağlar kadar farkı göz önüne alınca bellede neler olabileceğini hayal edemiorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...