Ovi Storedan Bilgisayara Uygulama İndirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Storedan Bilgisayara Uygulama İndirin
Arkadaşlar biliyorum çoğumuz qt yükledikten sonra ovi store çalışamaz hale geldi ama vereceğim linkte store.ovi.com dan uygulamaları önce bilgisayara sonrada tlf a atmayı gösteren bir yöntem gördüm sizlerle paylaşmak istedim.En azından güncellemeler gelene kadar.:oke::heyo:

• Beğen
Tepkiler: Uruloki

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Qt Ovi'nin ihtiyaç duydugu bir bileşen.. Olmaması çalışmamasına sebep... Olunca niye çalışmasın ? :S

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
valla ben qt 4.7.2 yi yükledikten sonra benim tlfondaki ovi açılmaz oldu birçok arkadaşınkı gibi geçici bir çözüm işte hiç yoktan iyidir :)

Uruloki

Uruloki

Üye
helal mustafa abi teşekkürler ya bazı programları nasıl bulcam diyorumdum

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeş valla bende senin kadar sevindim:evet:

karakartal_omar

Üye
işe yarar konu teşekkürler

sarioglu123

Üye
Arkadaşlar ovi storeden pcnize dosya indiryi öğrenmek isteyen varmı..

Eğer bişmiyorsanız oviden uygulamaya tıklıyoruz açılan sayfada linki sayıya kadar siliryoruz /download yazıyoruz Enter tuşuna basıyoruz bi hata veriyor tekrar basıyoruz kaydet seçeneği çıkıyo pc nize indiriyorsunuz

mesela link bu
bu linke uygulama yapalım şimdi
sizde istediğiniz ovi store mağazından uygulamaya girin linkinde bnm yaptığım gibi deiştirme yapın olur.... Kendi buluşum

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer, Esendağlı ve mahirsvs58
mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
teşekkürler dostum:oke:

atmaca508

atmaca508

Üye
eline sağlık süpersin kardeş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ovi storeden pcnize dosya indiryi öğrenmek isteyen varmı..

Eğer bişmiyorsanız oviden uygulamaya tıklıyoruz açılan sayfada linki sayıya kadar siliryoruz /download yazıyoruz Enter tuşuna basıyoruz bi hata veriyor tekrar basıyoruz kaydet seçeneği çıkıyo pc nize indiriyorsunuz

mesela link bu
bu linke uygulama yapalım şimdi
sizde istediğiniz ovi store mağazından uygulamaya girin linkinde bnm yaptığım gibi deiştirme yapın olur.... Kendi buluşum
Teşekkürler,harika.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt