ovi store ye program koymak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihveyusuf

Üye
    Konu Sahibi
ovi store ye program koymak
Arkadaşlar ovi store ye nasıl uygulama koyarız. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
ovi app wizard ile uygulama yapılıyo diye biliyorum sonra onlar yayınlıyo işte

fatihveyusuf

Üye
    Konu Sahibi
O başka birşey, benim dediğim opera gibi bir programi ovi ye nasıl koyabiliriz.

anılbaran

anılbaran

Üye
bak iste onu bende aradım ama bulmadım

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Musterı hızmetlerını arayıp sorun :d

fatihveyusuf

Üye
    Konu Sahibi
demek bilen yok

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
ben biliyorum. Ingilizce sitesinde 1 karşılığında üye olup koyulabiliyor. Ama istersen bi 10 gün içinde ekran resmiyle açıklayabilirim

fatihveyusuf

Üye
    Konu Sahibi
peki birkaç sorum olacak. Koyduğumuz içerik nerede çıkacak. Yeni tarafında üstte mi yoksa nerede olduğu belli olmayan yerde mi!
Yoksa ilk kısma para vererek mi çıkıyor.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
yeni kısımda olur heralde. O kadar bilgim yok sadece üye olunmasini biliyorum

Del Rey

Del Rey

Üye
Oiv Mağaza'nın altında "Ovi Publisher" adında bir seçenek vardı sanırım. Oradan 1 Euro karşılığı üye oluyorsun ve de yaptıklarını onaylanarak ekletebiliyorsun :)

Sonrası Ovi App Wizard'dan farklı değil. Ama önce parayı vermen gerekiyor. Daha sonra yazdığın ID ve Şifren onaylanıyor. E-Posta geliyor ve giriş yapıyorsun. Sonra önce grup adını, yani mesela şöyle; UC Browser'ı geliştiren kim, UC Web adındaki bir grup. Grubunun ismini gir logosunu ekle diğer bilgileri gir. Sonra dashboard açılır, oradan da AppWizard'daki gibi uygulamanı eklersin, onaylanırsa da yayınlanır ;)

fatihveyusuf

Üye
    Konu Sahibi
Oiv Mağaza'nın altında "Ovi Publisher" adında bir seçenek vardı sanırım. Oradan 1 Euro karşılığı üye oluyorsun ve de yaptıklarını onaylanarak ekletebiliyorsun :)

Sonrası Ovi App Wizard'dan farklı değil. Ama önce parayı vermen gerekiyor. Daha sonra yazdığın ID ve Şifren onaylanıyor. E-Posta geliyor ve giriş yapıyorsun. Sonra önce grup adını, yani mesela şöyle; UC Browser'ı geliştiren kim, UC Web adındaki bir grup. Grubunun ismini gir logosunu ekle diğer bilgileri gir. Sonra dashboard açılır, oradan da AppWizard'daki gibi uygulamanı eklersin, onaylanırsa da yayınlanır ;)

Çok sağol birgi işine yaşayacak

ahmetc503

peki birkaç sorum olacak. Koyduğumuz içerik nerede çıkacak. Yeni tarafında üstte mi yoksa nerede olduğu belli olmayan yerde mi!
Yoksa ilk kısma para vererek mi çıkıyor.
beğeniye göre yani yıldızlara göre

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
yalnız galiba uygulamanın sertifikalı olması gerekiyomuş oda çok pahalı bir şeymiş bir ara soneday öyle şeylerden bahsetmişti yoksa oda müzik oynatıcısını ovide yayınlıycakmış :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt