Ovi Store ---> Nokia Store

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
ben bununla Your Uninstaller! 2008 kaldirip kurdum yeni surum oldu.belki sende your'la kaldirmayi dene.
çaktım olayı :D benim indirdiğim ovi sildiğim ovinin driverimış :D şimdi yenisinin indiriyorum :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
demek ovide annaya geçti xD

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia sitesinde tam versiyon nokia suite çıkmadan indirmem arkadaş :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde indirmem sonra sıkıntı çıkıyr

marmaraisland

Üye
ya arkadaşlar ben pc den ovi suit i silemiyorum yeni sil dediğimde yeni sürümü yüklüyo yükledikten sonra bakıyorum tekrar aynı sürüm tamamen nsl kaldırabilirim bu ovi suiti deliricem yaa ....

meletim

meletim

Üye
arkadaşlar bu betanın linki nerde bulamadım ben :) ..

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
blutoothla baglanıyor buna :)

meletim

meletim

Üye
This operation is not valid with your current credentials. diyor sayfaya girince buna bakmıştım saol ama uçmuş galiba burası

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
eski ovi suite yi kaldırmanıza gerek yok siz yüklemeyi direkt çalıştırın. o zaten sizin yerinize otomatik olarak eskisinin kaldırıp yenisini kuracak.
Kurduk mu kurduk gelelim değişikliklere;
öncelikle gözümüze çarpan programın arayüzü. Hafif bi renk değişikliği ve ikonların anna ikonuna geçmesi. Ve yeni özellik olarak cihaz destek kısmı gelmiş. Burada cihazın garantisinin dolup dolmadığını da gösteriyor. Aşağıya resim olarak ekliyorum görebilirsiniz. Cihazdaki yüklü uygulamaları da gösteriyor. Ama burasının geliştirilmesi lazım. Henüz sadece gösteriyor ama ileri de uygulama yükleme ve kaldırma seçeneği de gelecek. Mağazadan satın alınan uygulamaları da gösteriyor.

meletim

meletim

Üye
yokmu bunu indirceğimiz yer bitane var oda hata veriyor

----------Eklendi @ 23:55:40 ---------- Yazıldı @ 23:07:09 ----------

güzelmiş yükledim sonunda ... ama benim garanti bilgisi yok diyor :) .. oda güzeL

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bulamayan arkadaslar icin buraya koyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​tek farkı yeni ikonlar o kadar.garanti gösterme kısmı da çalışmıyor nedense.ama güzel olmuş oviye elveda dedik bu vesile ile :)

n000k

n000k

Üye
​tek farkı yeni ikonlar o kadar.garanti gösterme kısmı da çalışmıyor nedense.ama güzel olmuş oviye elveda dedik bu vesile ile :)
ilginç..bende garanti kısmı çalışıyor..teli bağladığım zaman hala garantisi olduğunu yazıyor.. ayrıca diğer kısımlarıda çalışıyor.. haritayı nokia store üzerinden güncelledim.. gayet güzel ve kullanışlı, anlaşılır olmuş.. :oke:

meletim

meletim

Üye
benim garanti hakkında bilgi vermedi bulunamadı diyor internetten almıştım yurtdışı çıkışlı

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
türkiyeden alınan cihazlar için geçerli olması gerekiyor. çünkü türkiye kaynaklı siteden girip öğreniyor garanti durumunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt