ovi sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
ovi sorunu yardım lütfen
arkadaşlar telefonum ovi ye girmiyor deniyorum olmuyo ovi ye basıyorum web tarayıcı ile yönlendiryo başlat a basıyorum öyle kalıyor nokia c7 kullanıyom

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumda "cwrt core 1.00"dosyasını tele yükleyip tekrar dene.olmazsa birde nokia betalabs'tan qml store client dosyasını yükle tele

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
peki neden böyle oluyor ki yeniden yazılım yükleyince düzelmez mi ? Haritalarda böyle olmuştu

backwater

backwater

Üye
o qmlstoreymiş veya başka bi yazılımmış bunlarla hiç uğraşma çünkü pek sonuç vermiyor, ben dede buna benzer sorunlar olmuştu hiç bi program işe yaramadı yazılımı suitten tekrar yükledim yine düzelmediydi ama sen suitten yazılımı yüklemeyi bi dene belki sende olabilir,daha sonra flash attım hiç bi sorun kalmadı, sana tavsiyem flash atmayı biliyorsan sende flash at dosyaları indirmen hariç atmak 10 dk yı geçmiyor zaten yani böylece bütün sorunlarını kökten çözersin kafan da rahat olur

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi öyle yapıyım kardeş belle de flash atmak eskisi gibi aynı demi yoksa farklı mı

KxTR79

KxTR79

Üye
at flash kurtul format atınca öyle oluyor flash en temizi :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben format atıyorum arada benim başıma hiç gelmiyor.

scx155

scx155

Üye
ARKADASLAR öncelikle sıze teskr edrm. Ben gecen gun telefonu fabrıka ayarlarına geri dondurdum yanı verileri sıldım ilk aldıgım gbi oldu :D her neyse sonra telefonu kurdum ve ovi store girmeye çalıstım . Fakat magazaya bastıgımda yuvarlak bir sey donup duruyor yaklasık 5 dk bekledim 4-5 kere daha denedim acaba sorun nedir telefon flash lite i mi sildi anladım ? yardım lütfen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ARKADASLAR öncelikle sıze teskr edrm. Ben gecen gun telefonu fabrıka ayarlarına geri dondurdum yanı verileri sıldım ilk aldıgım gbi oldu :D her neyse sonra telefonu kurdum ve ovi store girmeye çalıstım . Fakat magazaya bastıgımda yuvarlak bir sey donup duruyor yaklasık 5 dk bekledim 4-5 kere daha denedim acaba sorun nedir telefon flash lite i mi sildi anladım ? yardım lütfen
qt bileşenleri silindiği için mağaza açmıyordur, tavsiyem nokia suite ile yazılımı tekrar yükle yada qt bileşenlerini yükle... http://www.maxicep.com/symbian-3-si...mponents-v1-01-0-symbian-3-signed-560461.html

scx155

scx155

Üye
kardesşim bendede 603 war format attım ve ovi magazaya giremedim :P flash at diyorsun ama benim telefon flash lite destekliyor ne yapmalıym program yuklemem lazım ama ne yuklucam link atarsan veya bana destek olursan sevinirim saol kardesim :D

- - - Eklendi - - -

verdigin sayfaya girdim fakat yuklenmiyor qt mobility indirsem olur mu

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR sorunu çözdüm ne QT ayarıyla ne de başka bir şeyle :D Aradım Nokia Destek Hattını ve bana bi URL verdi indirdim ve kusursuz Ovi Store keyfi yapıyorum :D telefonunuzu hic bos yere kurcalamayın derim.

chartall

Üye
kardesşim bendede 603 war format attım ve ovi magazaya giremedim :P flash at diyorsun ama benim telefon flash lite destekliyor ne yapmalıym program yuklemem lazım ama ne yuklucam link atarsan veya bana destek olursan sevinirim saol kardesim :D

- - - Eklendi - - -

verdigin sayfaya girdim fakat yuklenmiyor qt mobility indirsem olur mu

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR sorunu çözdüm ne QT ayarıyla ne de başka bir şeyle :D Aradım Nokia Destek Hattını ve bana bi URL verdi indirdim ve kusursuz Ovi Store keyfi yapıyorum :D telefonunuzu hic bos yere kurcalamayın derim.

yaa kardeşim url'yi banada göndersene ben flash'ladım cihazımı (nokia 700) hala giremiyorum yaa mağaza'ya şu url yi bana da versen ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
betalabstan Qml store client symbian uygulamasını indir.

scx155

scx155

Üye
kardeş site benim url paylaşmama izin wermiyor :D :D

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt