ovi sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
ovi sorun
Arkadaşlar n8 wifi aracıyla oviye baglanmak istedigimde bana servise baglanılamıyor sonra tekrar deneyin diyor.Ama wap ile baglanabiliyorum.birde *#0000# deyip ve güncelleştirme diyince bana baglantı hatası diye bir uyarı geliyor.Yani anlıcagınız oviye cepten wap ile girebiliyorum ama evde wireles ile giremiyorum.Ama ilginc olan wireles ile cepten internete dolaşabiliyorum sırf oviye giremiyorum.Lütfen yardım bekliyorum.Yalnız bana format at veya flaş at diye yardımda bulunmayın.Yani en son format atmak istiyorum .telden memnunum sırf bu ovi sorunu cözebilsem.Yani ilginc wap ile ovi acılıyor ama wireile le servise baglanamıyor diye uyarı geliyor.

şimdiden teşekkürler

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Ovi servisi ücretli olduğu için Wifi ile girilmez, güncelleştirmeyi bilemem ama..

OVI Servisi ücretlidir. |-)

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
ovi servisi ücretli diyorsunda.Şimdiye kadar hep wireles ile girdim oviye.Bu kac gündür olmuyor.Başka fikri ve yardımı olan arkadaş varmı

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Ama ücretli sonuçta ... Ben öyle biliyorum. :aha:

----------Eklendi @ 20:10:50 ---------- Yazıldı @ 20:10:03 ----------

Wifi yı bapladığından emin misin?

Eğer bağlıysan bir fikrim yok o zaman...

by_mecho

by_mecho

Üye
OVİ ücretli diye bir şey yok . Ovinin içindeki bazu uygulumalar paralı bazıları ücretsizdir. Oviye normalde Wifi ile bağlanırsın zaten bu aralr çok sorun oluyor OVide sen bağlantı ayarlarına gir Yurtiçi gezinme seçenklerini sadece wlan de olur .

caglet

caglet

Üye
Güncellemeler olduğunda öyle diyebilir telefonu kapatıp aç yada wireles ağından cık tekrar gir olur

aeercan66

aeercan66

Üye
beim telefonumda girmiyor OVİ ye daha telfonu alalı 1 hafta oldu [ NOKIA C7:oke: ] biri yardımcı olsun Lütfen ne yaptıysam girmedi ilk önce servise baglanılamıyor sorunu vardı şimdide Ovi Yüleniyordatakılıyor yani o halka dönyorda yüklenmiyor..Lütfen bilen biri yardımcı olsun:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt