projectmaximo
Üye
ovi social networks ve ım for nokia chat on the go programlarında yaşadığım sorunlar
öncelikle ovistore'da chat on the go (sohbet) uygulamasına güncelleme geldiğini gördüm ve güncelle dedim.yüjleme yaptı kurulumu yaptı telefon kapanıp açılacak falan dedi.kapandı açıldı ve sohbet uygulamasına girmeye çalıştığımda "servis geçici olarak kullanılamıyor.daha sonra tekrar deneyin" hatası aldım..oviye girdiğimde ise yükleme sırasında hata yazıyodu.sildim tekrar yükledim (defalarca) ama sonuç aynı..
social'da ise uugulama kendiliğinden bozulunca tamemen kaldırdım ve yeniden yükledim.o da ingilizce "komut dosyası uyarısı: "WARNING: plug-in was not sucsesfully loaded.this application is now using an engine simulator since it CANNOT connect to the real engine.the application is not communicating with the gateway and therefore is not using real data" uyarısı veriyo.ve sanal account'lar açık oluyo uygulamada kendim giremiyorum.ne yaptıysam düzelmiyo.defalarca silip yükledim.farklı yerlerden indirdim ama olmadı..
çözümü bilen var mı acaba?
social'da ise uugulama kendiliğinden bozulunca tamemen kaldırdım ve yeniden yükledim.o da ingilizce "komut dosyası uyarısı: "WARNING: plug-in was not sucsesfully loaded.this application is now using an engine simulator since it CANNOT connect to the real engine.the application is not communicating with the gateway and therefore is not using real data" uyarısı veriyo.ve sanal account'lar açık oluyo uygulamada kendim giremiyorum.ne yaptıysam düzelmiyo.defalarca silip yükledim.farklı yerlerden indirdim ama olmadı..
çözümü bilen var mı acaba?
anna'yı beklerim ben de napim