ovi social networks ve ım for nokia chat on the go programlarında yaşadığım sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ovi social networks ve ım for nokia chat on the go programlarında yaşadığım sorunlar
öncelikle ovistore'da chat on the go (sohbet) uygulamasına güncelleme geldiğini gördüm ve güncelle dedim.yüjleme yaptı kurulumu yaptı telefon kapanıp açılacak falan dedi.kapandı açıldı ve sohbet uygulamasına girmeye çalıştığımda "servis geçici olarak kullanılamıyor.daha sonra tekrar deneyin" hatası aldım..oviye girdiğimde ise yükleme sırasında hata yazıyodu.sildim tekrar yükledim (defalarca) ama sonuç aynı..

social'da ise uugulama kendiliğinden bozulunca tamemen kaldırdım ve yeniden yükledim.o da ingilizce "komut dosyası uyarısı: "WARNING: plug-in was not sucsesfully loaded.this application is now using an engine simulator since it CANNOT connect to the real engine.the application is not communicating with the gateway and therefore is not using real data" uyarısı veriyo.ve sanal account'lar açık oluyo uygulamada kendim giremiyorum.ne yaptıysam düzelmiyo.defalarca silip yükledim.farklı yerlerden indirdim ama olmadı..

çözümü bilen var mı acaba?

uribaju

uribaju

Üye
widgetleri silip tekrar koymayi denedin mi?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş.her silmemde uygulamaları tamamen kaldırıyorum zaten widget'lar falan hep siliniyo.ama malesef düzelmiyo

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
sanırım yine çaresi olmayan bi hastalığa yakalanmışım:) anna'yı beklerim ben de napim:)

uribaju

uribaju

Üye
son surumu ovi suite ile tekrar yukleyebilir veya flash atabilirsin.

eldorado19

Üye
bendede şöyle bi sorun oldu sohbet uygulamasını guncelledim widget yüklenirken hata verdi sonra program hiç çalışmaz oldu kaldırdım geri yukleyim dedim yine aynısı oldu programı kaldırırken widget silinmiyor o yüzden program yuklu olmadığı halde ovi ye her girdigimde güncelleme gosteriyor yüklü uygulamalar listesinde WRT client ve WRT client uninstaller var. zaten WRT clienti kaldırınca digeri de siliniyor.1MB lık bir uygulama kaldır onu düzelebilir.Eger işe yararsa aynı şekilde social uygulaması içinde yapabilirsin.social programının yuklu uygulamalar listesinden widget i hangisiyse kaldır.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Aynı Sorun Bende De Oldu . :) Sosyal Ağları Kaldırdım . Tekrar Yüklemek İstedim . Ama Nafile . Ne Yaptıysam . Telefonda Görünmüyor . :) Anna İle Düzelir, Umarım.

eldorado19

Üye
arkadaşlar dediğim gibi sorun widget, giriş ekranını düzenle dediğinizde mini uygulama ekle ye girdiğiniz zaman program orda görünüyor.widget var fakat program yok, yüklü uygulamalardan widget i bulun kaldırın düzelebilir denemekte yarar var.im for nokia chat programında aynı sorun vardı düzeldi mesela onun widget i WRT client olarak görünüyor yüklü uygulamalarda sildim düzeldi.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Denedim Kardeş . Ordanda Kaldırdım . Yükledim . Ama Yine Görünmüyor, Telefonda . Mini Uygulama Kataloğunda Görünüyor . Ama Uygulama Yok .

Eric_draven

Üye
telefon bu iki durumda da ancak formattan sonra rahatlıyor... benim bu iki program artı whatsappla sorunum var telefonu bu 3 program resmen kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt