Şimdi Rofs içine atıca 9 adet aynı dosyadan buluyor (toplamda 64 dosya), üzerine yazılsın mı diye soruyor..
Var olan bu 9 dosyadan birinden kaynaklanıyor olabilir..
Sen içine atarken bu 9 dosyanın üzerine yazdırmamış, kalan dosyaları rofs içine atmış olabilirmisin?
Bulunduğunuz ortamda wireless line yani kablosuz internet olup ona bağlanmanız gerekir , eğer wireless line hatları şifreliyse yine bağlanamazsınız . Konumlamayı denedim bende çalışıyordu bunlara dikkat ederek yeniden deneyin.
ArkadaSLar biR cogunuzun yaptıgı hata. ÖnceLikLe haritaLardan haritayı yükLeyecekSiniz. Ondan sonRa konumLama yapabiLirSiniz. TeLefon haRitayı biLmeden konumLama yapamaz deneyin ondan sonRa yoRum yazın. Haritanızda waRSa fw de probLem waRdıR.
haritada var kırmızı dugmeyede basıyom tam camın onunede koyuyorum normalde yardımlı gps ten anında buluyodu camın onundede wi-fi cok net cekıyo hanı
google maps sorunsuz calısıyor ama bunda bır turlu wıfı ıle konumlandırma yapamadım...
haritada var kırmızı dugmeyede basıyom tam camın onunede koyuyorum normalde yardımlı gps ten anında buluyodu camın onundede wi-fi cok net cekıyo hanı
google maps sorunsuz calısıyor ama bunda bır turlu wıfı ıle konumlandırma yapamadım...
size birsey dedıgım yok eskı 3.4 ovi harıtalarda ztn wifi secenegı vardı ozmnlar calısıyordu sorunsuz ama sımdı 3.6 da ekleyınce calısmadı vardır bı hassas noktası ))