ovi maps güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps güncellemesi
arkadaşlar ücretsiz haritalarımız güncellendi artık çoklu dokunma gibi özellikler var bide aşırı hızlanmış yani süper olmuş diyebilirim artık daha hızlı bulabiliyor yerimizi bide puslası daah hızlı geliyor bide türkiye haitası 58 mb den 75 mb olmuş detay eklemişler galiba ee artık S^3 e de bekleriz ve nokianın güncellemesi çok uymuş telefona artık sorun yapmıyor şimdilik inceleme bu kadar ama benim bulunduğum yer hala detaylı değil ya ilçeyi yok saymışlar

Tepkiler: erquin ve Rich4arD

huron

Üye
telefondan haritaları nasıl güncelliyoruz acaba

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefonu pc ye bağlıcaksın sonra ovi suite açıcaksın orda güncellemeler var orda çıkacak sende güncelliceksin hee unutma ses komutlarını siliyor bide haritaları siliyor güncelledikten sonra sorcak indirilsin mi diye 1 gb lik bi dosya istersen indir ama istemessen yine ovi suiteden haritalar kısmını açıp avrupa kısmını açıp Türkiyeyi bul ve indir sonra sesli yönlerdirme yazıyor ordandan Türkiyeyi bul indir işlem tamam

multi touch olark da kullanabiliyoruz yeni haritayı o da düzelmiş ayrıca pusula için telefonu çevirin sallayın diyo düşüreceüim diye çok tırsıyorum sallarken

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
salla salla bişi olmaz yeterki taze gelin gibi tutma yeter ayrıca oda hızlanmış yani pusulayı bulması filan konumu bulması

Dostum ben bunu güncelledim 3.06 ya yükselttim haritada 75 MB' tı. C6 kullanırkende 3.06 ya yükseltmiştim onda yapmadı ama bunda şöyle bi sorun var. Ovi Map açıkken ortadaki seçenekten Uydu görünümü modunu seçtiğimde resim yüklemesi olmuyo sadece zemin rengi daha koyu oluyor. C6 da uydudan çekilen fotoğraf görüntüleri yükleniyordu. Bu arada ovi yi şebeke bağlantısı kapalı kullanıyorum her kullanımda nete girmesin diye etkisi olur mu acaba, birde şebeke kullanımı kapalı ama yinede her açtığımda ilk açılışta Gprs bağlanıyor diyo ama indirme yapmıyor.

ozggurr

Üye

Uydu fotograflarini daha once interneti acip yuklemediyseniz, ilk kullanimda offline modda uydu fotograflarinin yuklenmemesi cok normal. Uyu goruntuleri internetten yuklenmesi gereken goruntuler...

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ama ben hala kızgınım nokia ya benim bulunduğum ilçe yok haritada sonra hemen yanımızdaki ilçe hiç detaylı değil gönderip gönderip duruyorum hataları ama ne hikmetse düzelmiyor artık çok eski bir haritamı kullanıyolar bilemicem

hotmail1

Üye
bende yükledim beyler yalnız menüden güncelleme özelliği gelmiş fakat bende update menü içinde yok sizde de mi aynıdır?

Rich4arD

Üye
Bide şu yeni firmware gelse . Çok merak ediyorum acaba neler olacak Yeni firmware de .

huron

Üye
ben bu ovi suiti çözemedim bir türlü sadece haritayı güncellemek istiyorum o rehper resimler videolar ne varsa alıyor sırf bunun için kaldırmayı düşünüyorum ovi suiti ayarlar konusundada yardımcı olabilirseniz sevinirim

ozggurr

Üye
Bide şu yeni firmware gelse . Çok merak ediyorum acaba neler olacak Yeni firmware de .

Yeni firmware devrim niteliginde birsey olmayacak...
- dikey ekran gorunumunde qwerty klavye gelecek
- yeni browser surumu gelecek, daha sorunsuz calismasini umuyoruz, ama nokia bazen eskiyi aratabiliyor guncellemelerle...
- chat yaparken mesaj yazilan alan ile chat sayfasinin ayni anda gorunmesini saglayan yeni mesajlasma gorunumu gelmesi bekleniyor, umarim gercek olur... kucucuk ekranda ayri bir klavyesi olmayan telefonda nasil yaparlar bunu bilemiyorum ama boyle bir soylenti var...
-daha kullanici dostu arayiz ve daha hizli animasyon gecicleri olacak diyorlar...

Symbian^4 ya da arayuzle ilgili koklu degisiklikler ve html5 destekli browser en erken 6 ay sonra beklenebilir... simdideb beklemeyin bence oyle koklu degisiklikler...

Rich4arD

Üye
En azından web düzeltilse iyidir . Arayüzde değişiklikler yada eklemeler olursa süper olur . Tabi yeni tema efect ' ide pek fena olmaz ( Güzel bişey ) onun dışında pek bi beklentim yok zaten benim .

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bişe duydum gelecek hafta güncellenme yayınlanacakmış yine bahsettiğiniz şeyler var ve özellikle devamlı odaklama modu söyleniyor video kayıt için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...