Uruloki
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum ben bunu güncelledim 3.06 ya yükselttim haritada 75 MB' tı. C6 kullanırkende 3.06 ya yükseltmiştim onda yapmadı ama bunda şöyle bi sorun var. Ovi Map açıkken ortadaki seçenekten Uydu görünümü modunu seçtiğimde resim yüklemesi olmuyo sadece zemin rengi daha koyu oluyor. C6 da uydudan çekilen fotoğraf görüntüleri yükleniyordu. Bu arada ovi yi şebeke bağlantısı kapalı kullanıyorum her kullanımda nete girmesin diye etkisi olur mu acaba, birde şebeke kullanımı kapalı ama yinede her açtığımda ilk açılışta Gprs bağlanıyor diyo ama indirme yapmıyor.
ben bu ovi suiti çözemedim bir türlü sadece haritayı güncellemek istiyorum o rehper resimler videolar ne varsa alıyor sırf bunun için kaldırmayı düşünüyorum ovi suiti ayarlar konusundada yardımcı olabilirseniz sevinirimdostum telefonu pc ye bağlıcaksın sonra ovi suite açıcaksın orda güncellemeler var orda çıkacak sende güncelliceksin hee unutma ses komutlarını siliyor bide haritaları siliyor güncelledikten sonra sorcak indirilsin mi diye 1 gb lik bi dosya istersen indir ama istemessen yine ovi suiteden haritalar kısmını açıp avrupa kısmını açıp Türkiyeyi bul ve indir sonra sesli yönlerdirme yazıyor ordandan Türkiyeyi bul indir işlem tamam
Bide şu yeni firmware gelse . Çok merak ediyorum acaba neler olacak Yeni firmware de .
telefondan haritaları nasıl güncelliyoruz acaba
En azından web düzeltilse iyidir . Arayüzde değişiklikler yada eklemeler olursa süper olur . Tabi yeni tema efect ' ide pek fena olmaz ( Güzel bişey ) onun dışında pek bi beklentim yok zaten benim .Yeni firmware devrim niteliginde birsey olmayacak...
- dikey ekran gorunumunde qwerty klavye gelecek
- yeni browser surumu gelecek, daha sorunsuz calismasini umuyoruz, ama nokia bazen eskiyi aratabiliyor guncellemelerle...
- chat yaparken mesaj yazilan alan ile chat sayfasinin ayni anda gorunmesini saglayan yeni mesajlasma gorunumu gelmesi bekleniyor, umarim gercek olur... kucucuk ekranda ayri bir klavyesi olmayan telefonda nasil yaparlar bunu bilemiyorum ama boyle bir soylenti var...
-daha kullanici dostu arayiz ve daha hizli animasyon gecicleri olacak diyorlar...
Symbian^4 ya da arayuzle ilgili koklu degisiklikler ve html5 destekli browser en erken 6 ay sonra beklenebilir... simdideb beklemeyin bence oyle koklu degisiklikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?