Ovi Mağzadaki Metal dedektörünün Çalışma Prensibi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağzadaki Metal dedektörünün Çalışma Prensibi ?
Bu uygulamanın çalışma prensibi nedir hangi sensör veya dedektör ile bu tarz bi ölçüm yapmakda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum Teşekkürler ...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
o eğlence amaçlı bir uygulama ama metallere falan yaklaşınca tepki veriyor gerçekten, manyetometreyi kullanıyor olabilir ...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
evet bende baya merak ettim onu resmen çalışıyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Metal ve elektrik sinyaline karşı duyarlı priz vs yede yaklaşınca oldukça yoğun bir tepki veriyor ve cep telefonlarına yaklaştırdığınız zaman kırmızı bar sona dayanıyor buda cihazdaki sar seviyesi ile alakalı sanıyorum ancak sorun şu ki neyle ölçüyor bunun bi tanımı yokmu gerçekten başarılı bir program ancak merak etmedim değil arada lazım oluyor ...

pRime.

pRime.

Üye
Pusula sensörüyle ölçüyor olabilir.

vobay

vobay

Üye
Pusulanın metale duyarlılığından yararlanan ve bunu hassaslığını ölçüme döken bir program arkadaşlar. ilk bakışta sahte bir program gibi görünsede çok iyi düşünülmüş çalışan bir program. n8 denenmiştir.

distakjo

distakjo

Üye
Telefonu ilk aldigimda denemis ve cok sasirmistim. Harbi harbi calisiyordu. Bide sallamasi gerekmese iyi olucakti ama :) Neyse bende sizinle ayni fikirdeyim. Buyu ihtimalle nanyometredir onu calistiran. Cunku tekefonlara felan cok tepki veriyordu normal metallere zar zor. Elektronik cihazlari cok kolay algiliyordu.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bana linkini atabilcek varmi bende yükliyim

_ardaa

_ardaa

Üye

ovi dmsplitter ile sis haline çevirmen gerek.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
BEn ceviremmemkı bro sen cevirip bana yollasan

_ardaa

_ardaa

Üye

rar dosyasında hem sis dosyası var hemde dmsplitter uygulaması var ilerde işine yarayabilir.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
eyw kardeşim cok sagol

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt