Ovi Mağaza'da 'arkadaşa gönder' kalkmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağaza'da 'arkadaşa gönder' kalkmış.
Ovi'den arkadaşa gönder sayesinde uygulamaları pc'ye indiriyordum 2 gündür girmiyordum şimdi girdim baktım arkadaşa gönder kalkmış...

bende şimdi gördüm neden kalmış sa anlamadım

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Aynen iyiydi ya işime yarıyodu

bendede evdekilerin telefonuna fln yolluodum ama bizm türkler kesin başka yollarda kullanmışlardır

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
arkadaşın telefonu yerine download yazınca inidiriliyordu bilgisayara galiba (öyle hatırlıyorum).

store.ovi.com/12345/ sonuna kendin download yaz ben arkadaşa göndere basmadan böyle yapıp indiriyorum

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Oğuz bende öyle yapıyodum Sonuna download yapıp indirirdim Uyanmışlar mı ne işte Türk olduğumuz belli

Oğuz bende öyle yapıyodum Sonuna download yapıp indirirdim Uyanmışlar mı ne işte Türk olduğumuz belli

Çalışıyor İndiriyor Fakat .... Yüklemesi Desteklenmiyor Diyor Neyse Ben Fazla Bi Şey İndirmiyodum Zaten

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Çalışıyor İndiriyor Fakat .... Yüklemesi Desteklenmiyor Diyor Neyse Ben Fazla Bi Şey İndirmiyodum Zaten

O bende 2 uygulamada oldu diğerlerinde hiç sorun çıkmadı nedense gerçi Ovi'de indircek bişey kalmadı benim için indirme listem baya dolu

OVI Mağazayı sadece Symbian S60 v5 kullanmıyor, ^3 olan N8 de kullanıyor. N8 için olan dosyaları desteklemiyor sadece. Benim bildiğim kadarıyla.

'Patron

Üye
OVI Mağazayı sadece Symbian S60 v5 kullanmıyor, ^3 olan N8 de kullanıyor. N8 için olan dosyaları desteklemiyor sadece. Benim bildiğim kadarıyla.
Hayır oyle değil indirdiğin dosyanın sonuna sis.dhp gibi bişey gelıyor ve desteklemıyor. s^3 uygulamalrından s60v5e yuklenende var zaten.

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Klasör seçeneklerinden BİLİNEN DOSYA UZANTILARINI GİZLE'deki tik'i kaldırın, sonra ordaki dm.yi silin, sadece sis kalsın, o zaman yükleniyor

'Patron

Üye
Zaten fazla adam gibi şey olduğu da söylemez Ben bi Battery Monitor var onu indirmiştim ha bide Operayı
Evet. ki zaten batery monıtor bizde çalışmıyor. operayıda m.opera dan indiriyorum. gerek kalmıyor

Tepkiler: PureFood
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...