ovi mağaza yükleme yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağaza yükleme yapamıyorum
ovide güncelleme yaptım. Ondan sonra oviye girebiliyorum hatta hediye uygulamaları görebiliyorum indir diyorum bazen başlamıyo sırada deyip kalıyor. Bazende indirmenin yarısında kalıyo yükleme hatası veriyor.... Nasıl halledicem.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
wireless ile giriyorsan belki çekimi yazıftır o yüzden kesiyordur uygulama yüklemesini..bende de öyle yapıyordu bazen.3g ile bağlanmayı dene bir de bakalım gene kesilecek mi

hizan

hizan

Üye
ovide güncelleme yaptım. Ondan sonra oviye girebiliyorum hatta hediye uygulamaları görebiliyorum indir diyorum bazen başlamıyo sırada deyip kalıyor. Bazende indirmenin yarısında kalıyo yükleme hatası veriyor.... Nasıl halledicem.

flash atar isen sorunun kesin düzelir. oviden güncellemelerde bu tür sorunlar oluyor.

52mrt1905

Üye
nokia market indirilen uygulama dosya yöneticisinde setup'ı gözükür uygulama yüklenince silinir ama yüklenirken hata verirse o uygulama setup dosya yöneticisinde kalır ama bozuktur sen ilk önce indirmeye çalışıpta indiremediğn uygulamalrın setup ını dosya yöneticisinden sil sonra teli aç kapa tekrar indirmeyi dene aynı hatayla bende karşılaştım böyle yapınca düzeldi

mirzasinan

mirzasinan

Üye
nokia market indirilen uygulama dosya yöneticisinde setup'ı gözükür uygulama yüklenince silinir ama yüklenirken hata verirse o uygulama setup dosya yöneticisinde kalır ama bozuktur sen ilk önce indirmeye çalışıpta indiremediğn uygulamalrın setup ını dosya yöneticisinden sil sonra teli aç kapa tekrar indirmeyi dene aynı hatayla bende karşılaştım böyle yapınca düzeldi
dosya yönetisinde nerde ??

52mrt1905

Üye
E:depo hafızasında

bravooo

Üye
ıyı valla

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yukleniyor deyipde duranlarin format ve flashtan baska sanslari yok.

Üst Alt