Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ovi Magası Kontor İyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxbetmenxx
Üye
Konu Sahibi
Ovi Magası Kontor İyor
S.a Arkadaslar Bende Nokia n97 war ovi magazı normalde ücretsiz ama ben girdiğimde kontör iyor
Ovi Magasına Baglanırken Wodafone Live Den BaLanıyor ve kontor gidiyor bunu nasıl düzeltcem lütfen
yardım edin
xxbetmenxx
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar 24 kişi bakmıs 1 kişi bile cevap yazmamıs
pRime.
Üye
ovi magası ne? kontor iyor ne?
Kefelon
Üye
ovi magasını ovi mağaza kontor iyor uda tl yiyor olarak sayıyorum ve ona göre cevaplıyorum sonuçta ovi mağaza internete bağlanarak açılıyor tabikide tl gitcek şarzdan yiycek değil ya?
ovi magasını ovi mağaza kontor iyor uda tl yiyor olarak sayıyorum ve ona göre cevaplıyorum sonuçta ovi mağaza internete bağlanarak açılıyor tabikide tl gitcek şarzdan yiycek değil ya?
bazen yanlışlık yapıyorlar. ama çoğu zaman karşılığını fena alıyorlar bilginize. kontor yükleyince anında bitmsein kontor dikkat edin de
cCc Maxcı cCc
Üye
Giriş bağlandığı için bazen paralı bazen bağlı kaldıysan falan parasız olabilir ve bir zaman sonra tl 50 kr falan gidiyor yine sana 30 dk gezme hakkı gibi bişey veriyor ama bişey indirirken 1.2 mb diyelim 1.2 mb parası ödüyosun...Wifi ile bağlanman daha iyidir