ovi haritalar türkiye haritası güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
ovi haritalar türkiye haritası güncelleme geldi
yeni güncelleme çıkmış

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Teşekkürler.
173mb olmuş...

marist

marist

Üye
TskLer

phasan

phasan

Üye
nezaman çıktı bu güncelleme

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler bilgilendirdiğin için

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar suan telefon elimde olmadıgından bakamıyorum bu guncelleme nezaman çıktı acaba

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Haritalara girdim güncellemelde Türkiye haritası 416 mb görünüyor
Yukarıda ki mesajda 173mb olmuş yazıyor, bu nasıl oluyor.

Birde bu harita sadece wifi ile mi güncelleniyor, internet paketim var ama onunla bağlanmıyor. Bilgisi olan var mı?

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Haritalara girdim güncellemelde Türkiye haritası 416 mb görünüyor
Yukarıda ki mesajda 173mb olmuş yazıyor, bu nasıl oluyor.

Birde bu harita sadece wifi ile mi güncelleniyor, internet paketim var ama onunla bağlanmıyor. Bilgisi olan var mı?

173 mb ama sende neden 416 mb demiş bilmiyorum evet ya wifi ile güncelleyeceksin yada nokia suite ile benimde internet paketim var ama maalesef onunla olmuyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye

173 mb ama sende neden 416 mb demiş bilmiyorum evet ya wifi ile güncelleyeceksin yada nokia suite ile benimde internet paketim var ama maalesef onunla olmuyor

Tekrar baktım yanlışmı diye 416mb görünüyor bende Türkiye haritası

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Tekrar baktım yanlışmı diye 416mb görünüyor bende Türkiye haritası

Güncelleyebilirsen Nokia Suite İle Güncelle Türkiye Orda 160 Mb Görünüyor İndirirken 54 Mb Temel Avrupa Haritası Diye Bi Şeyde İndiyor İndirdikten Sonra Baktım Acaba Nokia Suite Hala Eskiyi Mi İndiriyor Diye Güncellemeleri Kontrol Et Dedim Son Sürüm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncelleme ile ilgili konu vardı ama neyse açılmış artık.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Güncelleyebilirsen Nokia Suite İle Güncelle Türkiye Orda 160 Mb Görünüyor İndirirken 54 Mb Temel Avrupa Haritası Diye Bi Şeyde İndiyor İndirdikten Sonra Baktım Acaba Nokia Suite Hala Eskiyi Mi İndiriyor Diye Güncellemeleri Kontrol Et Dedim Son Sürüm

Eyvallah

envera

Üye
5800 ı bağladım nokia suite fakat hala 120 mb lık haritayı gösteriyor yeni harita nokia suite gelmedimi? yada eski sürüm ovi suite olduğundan olabilirmi?

famemonster16

famemonster16

Üye
Telefonda 416 mb gözüküyor ama indir deyince 171 mb olarak indiriyor. Sonra telefonu pcye taktım orda da 160 mb indiriyor.

envera

Üye
eski sürüm ovimaps yeni haritalarla uyumlu değil galiba...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben daha önce bunun hakkında bir konu açmıştım gerçi önemli değil sorun şu ben gücelledim fakat ne yenilik geldi çözemedim
ciddi bir yenilik yok heralde

envera

Üye
nokia ya mesaj attım aradılar sağıolsunlar fakat onlarda topu navteq e attılar..bizim haberimiz yok harita güncellmelerinden diyorlar. Eski sürüm yeni sürüm den de bi haberler zaten...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu aralar nokia pek kendinde değil zaten ben Sekiz ay önce ovi ye firmamızın reklamını verdim maps da çıksın diye iki ayda bir güncelliyoruz dediler sekiz ay geçti hala ne zaman olacağı belli değil mesela nokia kendinden haberi yok

phasan

phasan

Üye
bende tel gelince bi güncelleyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt