Ovi den bilgisayara uygulama indirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
Ovi den bilgisayara uygulama indirme
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ovi de indirme yaparken ya telefona gönderiyoruz ya da bilgisayara indir diyerek uygulamayı otomatik olarak ovi suite göndererek telefonumuza yüklüyoruz.
fakat ovi de ki bi açık sayesinde artık ovi den direk bilgisayara uygulama indirebiliyoruz.

forumda bu konu var ama bi program aracılığı ile gösteriyor bu daha kolay :)

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık,
Bu yöntemi denedim, çalışıyor ama yurt dışında işe yaramıyor.
Çoğu uygulama sadece Türkiye için olduğundan, ülkenizde mevcut değildir diye uyarı veriyor.

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
soru işaretine kadar olan kısmı sil /download yaz indirirken indirme bağlantısını kopyala .sisdm olan yerden dmyi sil tekrar indir bilgisayara ben öyle indiriyorum.

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
soru işaretine kadar olan kısmı sil /download yaz indirirken indirme bağlantısını kopyala .sisdm olan yerden dmyi sil tekrar indir bilgisayara ben öyle indiriyorum.
zaten bende o şekilde gösterdim burada.farklı bişey değil :)

jeki01

jeki01

Üye
aradığım uygulama çıkmıyor ki.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bu yöntemi biliyodum yine de teşekkürler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu yöntem için teşekkürler çok yararlı olacak .

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkürler uygulama başarılı

mesut1979

Üye
arkadaslar bizim bu maxicepin en büyük sorunlarindan birisi türkiyedeki sunulan uygulaamalarin maxicep te olmayisi,uygulamalar bölümünnde bunlarda sunulsa cok iyi olur.

jeki01

jeki01

Üye
arkadaslar bizim bu maxicepin en büyük sorunlarindan birisi türkiyedeki sunulan uygulaamalarin maxicep te olmayisi,uygulamalar bölümünnde bunlarda sunulsa cok iyi olur.

bencede iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt