ovi den anna güncellemesi yaptım dil değişti yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MBOMA

Üye
    Konu Sahibi
ovi den anna güncellemesi yaptım dil değişti yardım edermisiniz
arkadaşlar avea dan alınma n8 cihazıma ovi suite üzerinden baktığım da anna güncellemesi vardı güncelledim dil ingilizce oldu cihaz yurt dışından gelme değil phoenix ile bu durumu düzeltebilirim sorun değil fakat türkiye den alınma bir cihazın bunu yapması normalmi?

ssuu18

Üye
güncellemeyi türküyede mi yaptın?

MBOMA

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi türküyede mi yaptın?
Evet turkiyeden yaptim ovi uzerinden ve cihazimda turkiyeden alinma kutusunda türkce karakterlerin tümünü ihtiva eden sürüme sahip diyor ama güncelledim ingilizce oldu

fnldstntn

Üye
ayarlarda hangi diller var?

MBOMA

Üye
    Konu Sahibi
gurkan kardesim tesekkur ederim yardimin icin ama bu durum tuhafima gitti onu dile getirmeye calisiyorum bizim ulkeden alinma cihaz niye baska dile döner ?

ssuu18

Üye
daha türküyedeki cihazlara güncelleme gelmedi ki bu cihaz yurt dışı olabilir

gurkan0484

gurkan0484

Üye
anna güncellemesi daha oviye gelmedi senin telefona nasıl gelmiş garip yurtdışı olmadığına eminmisin ayarlardan türkçe dili çıkmıyorsa yurt dışı olabilir

----------Eklendi @ 15:06:16 ---------- Yazıldı @ 15:00:59 ----------

ben anna yı sitede arkadaşımızın açtığı konuyla yaptım anna germany içinde tr dilde var evet aslında senin dediğin gibi 22 ağustosta gelmesi lazımdı ama oviye gelmedi sorunu halledemessen bide arkadaşımızın verdiği anna yazılımını yükle tabi istersen.. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...wlan-sorunu-yok-yeni-03-08-2011-a-528850.html adres bu

ozgur0909

Üye
Arkadaşlar forum da Ovi Suite'den anna güncellemesi yakalanıyor ordan yükleyebiliyoruz diye bir sav var bunu cidden yapabilen varsa eksik yanımız neymiş öğrenmek isterim.

MBOMA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar forum da Ovi Suite'den anna güncellemesi yakalanıyor ordan yükleyebiliyoruz diye bir sav var bunu cidden yapabilen varsa eksik yanımız neymiş öğrenmek isterim.
evet ovi uzerinden yaptim guncellemeyi turkiyeden alinma cihaz fatura vs. Bilgilerini foto seklinde ekleyebilirim arzu ederseniz ovi guncellemesi oldugunuda fotograflayip koyabilirim telefonun dilleri ingilizce, almanca, fransizca, italyanca, ispanyolca bu diller var menu de ben de anlamis degilim durum neden boyle

• Beğen
Tepkiler: pnue
Mayk29

Mayk29

Üye
bende de cıkıyor 22..... alan anna güncellemesi ovi suitte
ama ben güncellemedim. Telefonum ingiltereden geleme ondandır belki?

MBOMA

Üye
    Konu Sahibi
ama benimki türkiye den alınma kutusu faturası her şeyi duruyor anlamadım nasıl bir iş bu

cabal21

cabal21

Üye
anna ilk geldiğinde bütün telefonlara ingilizce gelecek boşuna uğraşmayın. daha sonra türkçe gelecek.

pta123

pta123

Üye

pnue

Üye
arkadaslar bende N8 sahıbıyım ve benimde telefonum Türkiye'den GSM shopdan alınmıstır.. Ozgür arkadasımızn dediği gibi bendede aynı sorun var.. Güncelleme çıkmısdı Ovi pc suite ile telefonu bagladıgımda ve bende yukledım telefonuma işletim sistemi Sym. - Anna ( ingilizce ) oldu ve dillerde Türkçe dili bulunmamakda.. Neden böyle durumla karsılaştık acaba yardımcı olursanız sevınırm tesekkurler ayrıca kendi kendine GPS açık duruma gelıp uydu arıyor buda ayrı bir nokda ..

SilentOne

SilentOne

Üye
fotolardan gps bulmayı kapat

can94123

Üye
arkadaşlar sorunu çözen yok mu

Poseidon77777

Üye
ben de n8 anna güncellemesi yaptım kasımın 8 inde ovi suite den benim tele fonum ingilizce oldu yardım edermisiniz

rewa

rewa

Üye
öncelikle selamlar..Bende c6-01 telefonuumu ovi den güncelledim ve ingilizce oldu ne kadar ugrastıysam turkceye cevıremedım ama flash ıle yapabılenler var ben ugrasmamak ıcın bır telefoncu ya gıttım anna turkceyı telefonuma 10lıraya yukledı ne zahmet cektım ne bozulucak korkusu yasadım sızde goturun neyse yuklesınler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt