ovi de anna için 2 adet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
ovi de anna için 2 adet
ovi de anna için 2 adet güncelleme var toplam 58 mb nedir acaba bilen yada yükleyen

----------Eklendi @ 02:16:58 ---------- Yazıldı @ 02:13:20 ----------

gören yokmu ya

CnFk

CnFk

Üye
anlamıyorum sizde nasıl bi ovi suite varda güncelleme gösteriyorda bizde göstermiyor ülke ülkeyi geçtik nokia artık şehir şehir güncelleme çıkartıyor sanırım türkiyeye özel.

----------Eklendi @ 02:26:47 ---------- Yazıldı @ 02:21:33 ----------

şimdi baktım yok güncelleme filan. sanırım siz yüklemediğiniz güncellemeleri görüyorsunuz. sizde gözükse bizdede gözükür. çoğu insanda gözükmediğine göre siz sanırım eski güncellemelerden yapmadıklarınızı görüyorsunuz.

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
yok ya şimdi tekrar flas ladım teli sonra ovi suit e bir baktım 2 adet anna güncelleme diyor eşiminde tel aynı onada telden güncelleştirmelere baktım oradada gözüküyor 1 saat önce kontrol ettiğimde hiç bir şey yoktu

gomali

Üye
Arkadaşlar ben navifirm ile v22 yükledim. daha sonra ovi den güncellemelere baktım ve yaklaşık
320 mb lık bir güncelleme yükledi ve şu anda versiyon 24.001 olarak görüyor...

rafet383838

rafet383838

Üye
herhangı bır guncelleme yok dıyor bızde

fikret3968

fikret3968

Üye
    Konu Sahibi
microsoft communicator ne olduğunu anlatacak yokmu arkadaşlar

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Yazılım devi Microsoft ve mobil üretici denilince akla gelen ilk isim olan Nokia ücretsiz bir hızlı mesajlaşma servisiiçin el ele verdi. Nokia ve Microsoft firmaları tarafından geliştirilen Microsoft Communicator Mobile isimli uygulama, sayesinde ortak şirket ağına bağlananlar; aralarında sınırsız ve ücretsiz olarak diledikleri gibi iletişimkurabiliyorlar. Şuan sadece Nokia E72 ve E52 modelleri için tasarlanan bu model bir kaç ay içerisinde diğer Nokiamodellerine de destek sunacak. Bu yazılımı kullanmak isteyenler, yazılıma Ovi Store’den oldukça kolay birşekilde ulaşabilecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt