[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Herkes overclockcu olmuş burda Genişletmek için tıkla ... Çift dikişte atıyoruz
Seglopsi Üye Konu Sahibi ONe-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yapmayin diyerekten SS'i OPPtimizer uzerinden almadim. merak eden olur ise diyerekten degerleri yaziyorum. 1400 MHz - "1.445 V" OPPtimizer uzerinden denemeyin. voltaj 1.425V'a kadar cikiyor. 1.425V 1400MHz'yi besleyemiyor. Genişletmek için tıkla ... tehlikenin farkindamisin nawy senin note2'yi gecicem - - - Eklendi - - - serdar easy debian kurdun mu telefona
ONe-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yapmayin diyerekten SS'i OPPtimizer uzerinden almadim. merak eden olur ise diyerekten degerleri yaziyorum. 1400 MHz - "1.445 V" OPPtimizer uzerinden denemeyin. voltaj 1.425V'a kadar cikiyor. 1.425V 1400MHz'yi besleyemiyor. Genişletmek için tıkla ... tehlikenin farkindamisin nawy senin note2'yi gecicem - - - Eklendi - - - serdar easy debian kurdun mu telefona
pRime. Üye ONe-' Alıntı: serdar easy debian kurdun mu telefona Genişletmek için tıkla ... yok, onun için çok tembelim. hatta overclocku bile yapmayacaktım ama çok merak ettim.
ONe-' Alıntı: serdar easy debian kurdun mu telefona Genişletmek için tıkla ... yok, onun için çok tembelim. hatta overclocku bile yapmayacaktım ama çok merak ettim.
Seglopsi Üye Konu Sahibi pRime.' Alıntı: yok, onun için çok tembelim. hatta overclocku bile yapmayacaktım ama çok merak ettim. Genişletmek için tıkla ... 10 dk surmuyor bence dene - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: Yandık Genişletmek için tıkla ...
pRime.' Alıntı: yok, onun için çok tembelim. hatta overclocku bile yapmayacaktım ama çok merak ettim. Genişletmek için tıkla ... 10 dk surmuyor bence dene - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: Yandık Genişletmek için tıkla ...
pRime. Üye ONe-' Alıntı: 10 dk surmuyor bence dene - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ya dürüst olmak gerekirse open modu sevmiyorum. pek stabil değil bir de zaten kuracak olsam arada nitdroid için de kasardım herhalde.
ONe-' Alıntı: 10 dk surmuyor bence dene - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ya dürüst olmak gerekirse open modu sevmiyorum. pek stabil değil bir de zaten kuracak olsam arada nitdroid için de kasardım herhalde.
[ENGİN] Üye pRime.' Alıntı: ya dürüst olmak gerekirse open modu sevmiyorum. pek stabil değil bir de zaten kuracak olsam arada nitdroid için de kasardım herhalde. Genişletmek için tıkla ... downlock'la aran nasıl serdar? Batarya ya etkisi oldumu?
pRime.' Alıntı: ya dürüst olmak gerekirse open modu sevmiyorum. pek stabil değil bir de zaten kuracak olsam arada nitdroid için de kasardım herhalde. Genişletmek için tıkla ... downlock'la aran nasıl serdar? Batarya ya etkisi oldumu?
Seglopsi Üye Konu Sahibi pRime.' Alıntı: ya dürüst olmak gerekirse open modu sevmiyorum. pek stabil değil bir de zaten kuracak olsam arada nitdroid için de kasardım herhalde. Genişletmek için tıkla ... ben kurdum ve open mod'da kullaniyorum cihazi bir zararini gormedim. flash atinca hersey normale donuyor nasilsa. - - - Eklendi - - - [ENGİN];5985465' Alıntı: downlock'la aran nasıl serdar? Batarya ya etkisi oldumu? Genişletmek için tıkla ... ekran parlakligini da azaltabilirse oldukca etki edecektir abi. en cok guc tuketen donanim ne yazik ki ekranlar.
pRime.' Alıntı: ya dürüst olmak gerekirse open modu sevmiyorum. pek stabil değil bir de zaten kuracak olsam arada nitdroid için de kasardım herhalde. Genişletmek için tıkla ... ben kurdum ve open mod'da kullaniyorum cihazi bir zararini gormedim. flash atinca hersey normale donuyor nasilsa. - - - Eklendi - - - [ENGİN];5985465' Alıntı: downlock'la aran nasıl serdar? Batarya ya etkisi oldumu? Genişletmek için tıkla ... ekran parlakligini da azaltabilirse oldukca etki edecektir abi. en cok guc tuketen donanim ne yazik ki ekranlar.
[ENGİN] Üye Elbetteki öyle battery usage uygulamasında da en fazla enerjiyi ekranın harcadıgı görülüyor
Seglopsi Üye Konu Sahibi [ENGİN];5985619' Alıntı: Elbetteki öyle battery usage uygulamasında da en fazla enerjiyi ekranın harcadıgı görülüyor Genişletmek için tıkla ... parlakligi daha da azaltmali. qtweak modlarina bakacagim bugece optimum parlakliga bakip yazarim onuda buraya. - - - Eklendi - - - sanirim qtweak'dan mevcuttu parlaklik ayarlari.
[ENGİN];5985619' Alıntı: Elbetteki öyle battery usage uygulamasında da en fazla enerjiyi ekranın harcadıgı görülüyor Genişletmek için tıkla ... parlakligi daha da azaltmali. qtweak modlarina bakacagim bugece optimum parlakliga bakip yazarim onuda buraya. - - - Eklendi - - - sanirim qtweak'dan mevcuttu parlaklik ayarlari.
pRime. Üye [ENGİN];5985465' Alıntı: downlock'la aran nasıl serdar? Batarya ya etkisi oldumu? Genişletmek için tıkla ... oldu ama 3g ile internete girince yine çabuk bitiyor şarj. - - - Eklendi - - - ONe-' Alıntı: parlakligi daha da azaltmali. qtweak modlarina bakacagim bugece optimum parlakliga bakip yazarim onuda buraya. - - - Eklendi - - - sanirim qtweak'dan mevcuttu parlaklik ayarlari. Genişletmek için tıkla ... open modun bazı bugları var. kullandıkça tecrübe edersin belki. şu anda kullanılabilir durumdaki tek akıllı telefonum olduğu için fazla derinlere inmek istemiyorum. bir de parlaklığı denerim belki.
[ENGİN];5985465' Alıntı: downlock'la aran nasıl serdar? Batarya ya etkisi oldumu? Genişletmek için tıkla ... oldu ama 3g ile internete girince yine çabuk bitiyor şarj. - - - Eklendi - - - ONe-' Alıntı: parlakligi daha da azaltmali. qtweak modlarina bakacagim bugece optimum parlakliga bakip yazarim onuda buraya. - - - Eklendi - - - sanirim qtweak'dan mevcuttu parlaklik ayarlari. Genişletmek için tıkla ... open modun bazı bugları var. kullandıkça tecrübe edersin belki. şu anda kullanılabilir durumdaki tek akıllı telefonum olduğu için fazla derinlere inmek istemiyorum. bir de parlaklığı denerim belki.
Seglopsi Üye Konu Sahibi parlakligi denedim bir gelisme yok. BB 1 3 '1 ile 255 arasinda deger gir yazisi cikacak. 1 bile yazsam pek biseye etki etmiyor. en kisik parlaklik ile ayni. - - - Eklendi - - - pRime.' Alıntı: oldu ama 3g ile internete girince yine çabuk bitiyor şarj. Genişletmek için tıkla ... evet 3G acayip sarj harciyor hatta ekrandan fazla desek yanlis olmaz. - - - Eklendi - - - conky'den sicakligin hemen sol yanindaki guc tuketimine 2G ile 3G'yi kiyaslayarak bakarsan farki anlarsin.
parlakligi denedim bir gelisme yok. BB 1 3 '1 ile 255 arasinda deger gir yazisi cikacak. 1 bile yazsam pek biseye etki etmiyor. en kisik parlaklik ile ayni. - - - Eklendi - - - pRime.' Alıntı: oldu ama 3g ile internete girince yine çabuk bitiyor şarj. Genişletmek için tıkla ... evet 3G acayip sarj harciyor hatta ekrandan fazla desek yanlis olmaz. - - - Eklendi - - - conky'den sicakligin hemen sol yanindaki guc tuketimine 2G ile 3G'yi kiyaslayarak bakarsan farki anlarsin.
pRime. Üye ONe-' Alıntı: parlakligi denedim bir gelisme yok. BB 1 3 '1 ile 255 arasinda deger gir yazisi cikacak. 1 bile yazsam pek biseye etki etmiyor. en kisik parlaklik ile ayni. - - - Eklendi - - - evet 3G acayip sarj harciyor hatta ekrandan fazla desek yanlis olmaz. - - - Eklendi - - - conky'den sicakligin hemen sol yanindaki guc tuketimine 2G ile 3G'yi kiyaslayarak bakarsan farki anlarsin. Genişletmek için tıkla ... tam olarak hangisi? Göremedim.
ONe-' Alıntı: parlakligi denedim bir gelisme yok. BB 1 3 '1 ile 255 arasinda deger gir yazisi cikacak. 1 bile yazsam pek biseye etki etmiyor. en kisik parlaklik ile ayni. - - - Eklendi - - - evet 3G acayip sarj harciyor hatta ekrandan fazla desek yanlis olmaz. - - - Eklendi - - - conky'den sicakligin hemen sol yanindaki guc tuketimine 2G ile 3G'yi kiyaslayarak bakarsan farki anlarsin. Genişletmek için tıkla ... tam olarak hangisi? Göremedim.
Seglopsi Üye Konu Sahibi fLuke!' Alıntı: nitdroid 600 mhz ile mi geliyo Genişletmek için tıkla ... hayir 1GHz. ama istersen dusurebilirsin. - - - Eklendi - - - pRime.' Alıntı: tam olarak hangisi? Göremedim. Genişletmek için tıkla ... miliAmper(mA) cinsinden sicakligin hemen solunda bataryadan cikan anlik elektrik akimini gorebilirsin.
fLuke!' Alıntı: nitdroid 600 mhz ile mi geliyo Genişletmek için tıkla ... hayir 1GHz. ama istersen dusurebilirsin. - - - Eklendi - - - pRime.' Alıntı: tam olarak hangisi? Göremedim. Genişletmek için tıkla ... miliAmper(mA) cinsinden sicakligin hemen solunda bataryadan cikan anlik elektrik akimini gorebilirsin.