overclock hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinerler

Üye
    Konu Sahibi
overclock hakkında
Arkadaşlar telefonuma (c6-01) overclock yapmayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım. işlemcinin yanma ihtimali varmış sakın yapmayın diyolar. bazıları da "bn yaptım telefonumhızlandı hiç bi sorun yok" gibi şeyler yazmışlar. 800 e çıkarmasak 600-800 arası değerler yapsak zararı ne olur? beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bence yapma iyi birşey olsa Nokia zaten yapardı :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1 kereden birşey olmaz nasılsa:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mecazi anlamda demiştım zaten o mantık varya bizde

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hmm ünlem koysaydın anlaşılırdı bende ne alaka diyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
işlemciler hiçbir zaman malsimum saat hızında çalışmamalıdır yanma olayı dogrudur sen arabanı sürekli yüksek devirde kullanınca ne olursa işlemcidede aynısı olur

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen katılmamak mümkün degil silindir misali

PriZm

PriZm

Üye
Symbianda nasıl overclock yapmayı düşünüyorsun? :)

ayrıca symbian için 680 mhz yeterli.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Symbianda nasıl overclock yapmayı düşünüyorsun? :)

ayrıca symbian için 680 mhz yeterli.

Arm11'e yapamıyoruz galiba.Birkaç programla denedim,sadece ufak tefek atiklik oldu.Zaten bunu Belle'de yapınca faydası da olmuyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
[h=2]overclock işlemciyi yapabildiğinden daha fazla hıza çıkarma işlemi(bilmeyenler için)

bu masaüstü pcde yapılabilir çünkü kasa içi geniştir nefes alır fanlar filan yapılabir yani
ama leptopta çok sıkıntılı olur cepte de bu aynı şey[/h][h=2]artırıyım derken tam zıttı batırırsın veya yakarsın arkadaşın dediği gibi yapılabilseydi zaten nokia yapabilirdi(yavaş yavaş yapıyor zaten)

nokia güncellemelerle önce teli nefes aldırmalı (ki ilerde güncelleme gelecek deniliyor) sonrada overclock güncellemesi ile ceb uçurulabilir:')
yani bekle ve gör derim ben yada teli değiştir....[/h]

atakan25

atakan25

Üye
bulaşma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt