Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
bu bir 5800 kullanıcısının tüm sorularını cevapluyordur çok güzel yorum olmuş xDben bunu 5800 da denedim.1. si sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası verdi.2. olarak test ettim 600 e çıkarttıgımda bi hızlanma oldugunu hissettim ama hafiften de kasıyordu.650 ye çıkardım pek bi hızlanma olmadı ama kasmalar arttı.700 e çıkarttım çok az hızlanma oldu ama yine kasma arttı.750 ye çıkarttım,telefonu tam kapatıp açacaktım,kapattım açılırken dondu kaldı,bataryayı çıkartıp taktım,açıldı pek hızlanma olmadı,ama kasmalar çok fena olmuştu,menü dondu kaldı,bi tur daha açıp kapadım,bu sefer 800 e çıkartayım dedim.çıkarttım da ama kasmalar çok az daha arttı,hız da artmıştı,sonra kaldırdım,artık yine 434 mh hızda ve kasma yok oh be
kardeşim sen xplore ye ne bakıyorsun? işlemci 1 ghz bile olsa 192 mh yazar.S^3 sistemi 192 mh hızla çalışmaz.eger öyle olsaydı biz S^3 cfwlerini yüklemez,direk S^3 ün hafifletilmişini yüklerdik.diger konuda katılıyorum,işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz.
192 mhz ile s60v5 çalışmaz.X-Plore sürekli 192 Mhz gösteriyor diyon kardeş de peki neden 5230 da 434 Mhz, neden 6630 da 220 Mhz? kafam karıştı şimdi
bu telefon patlar dediğin muhabbet nedir yani bozulur mu demek istiyosun? çünkü batarya patlamalrıyla ilgili haberler mevcut o yüzden sordumEğer telefon elinde fazla ısınırsa patlayabilme riskidir. Overclock'u yaptıktan hemen sonra olmazsa zaten riski geçer.
5800'da denemedim. C5-03'da 800 MHz'ye kadar çıkardım. Hızlandı.
Evet olur. Web browser'da hızlanma var ve de Asphalt 4 daha akıcı oynanıyor.
Evet, uygulamayı kaldırırsan yüklediği kodlar da silinecektir.
192 mhz ile s60v5 çalışmaz.
s60v5 işletim sistemine sahip nokia telefonların hepsi(c5-03 hariç)434 mhz hızda çalışır.birtek c5-03 600 mhz de çalışır.genelikle xplore tarzı programlar işlemciyi yanlış gösterir.Kaç Mhz olması gerekiyo peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?