OUYA Ne zaman Türkiye'ye Gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
OUYA Ne zaman Türkiye'ye Gelecek?
Martta Çikiyormuş.Turkiye'ye ne zaman gelir?Burda kaç para olur?0na gore para biriktircem de?

fnldstntn

Üye
Bu ithalatçı firmaya göre değişebilir...Hatta hiçte gelmeyebilir...Hatırladığımkadarı ile 199dolar olacağı söyleniyordu Türkiyeye 500 ile 600 tl arası olabilir...Tabi yurt dışında daha ucuza da alabilirsin...

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
oha ya hayallerim suya dustu:hmmm

fnldstntn

Üye
Şimdi baktım fiyatı 99dolarmış buda maximum 300-350 tlye gelir demek resmi olarak tabi daha ucuzada bulunabilir olacak...

- - - Eklendi - - -

- Dört çekirdekli Tegra3 işlemci

- 1GB RAM
- 8GB dahili hafıza belleği

- TV ile HDMI bağlantısı, 1080p'ye kadar HD destek

- Android 4.0 işletim sistemi

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
10 numara psp mi alsam bunu 3004

fnldstntn

Üye
Psp nin zamanı geçti Ouya çok daha iyi ama iyi araştır sanırım sadece hdmi kablo ile bağlanabiliyor eğer uyumlu tv veya monitörün yoksa oynayamazsın...

SilentOne

SilentOne

Üye
o deqildde guzel bir olay ama bn bunu S3 unlede yapabilirim ama s3 99dolar deqil ama:-(:-(:-(:-(

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Psp nin zamanı geçti Ouya çok daha iyi ama iyi araştır sanırım sadece hdmi kablo ile bağlanabiliyor eğer uyumlu tv veya monitörün yoksa oynayamazsın...

Aparati vardir ya ama 400 olursa almam.Gidec Ibanez gitar alirim...

amcalu1

amcalu1

Üye
Ouya da ne gibi oyunları oynayabilecegiz alırsak biraz anlatır misiniz mesela sadece android oyunlarıni mı yoksa ouya ya özel oyunlar falan mi çıkacak

ozakin70

ozakin70

Üye
Şimdi baktım fiyatı 99dolarmış buda maximum 300-350 tlye gelir demek resmi olarak tabi daha ucuzada bulunabilir olacak...

- - - Eklendi - - -

- Dört çekirdekli Tegra3 işlemci

- 1GB RAM
- 8GB dahili hafıza belleği

- TV ile HDMI bağlantısı, 1080p'ye kadar HD destek

- Android 4.0 işletim sistemi

ya bunun vergisi var argısı var ozaman iphone un 299$ dan 650-700 lira etmesi gerek lütfen ya:hmmm
bide bunun vergisi var onuda eklemen gerek okadar ucuz olamaz

amcalu1

amcalu1

Üye
Ne zaman geliyor ?

nfsking2000

nfsking2000

Üye
Bunu alacak adam zaten yurt dışından sipariş verir, devletle uğraşmaz. 200 TL civarı olur.

atammcr

Üye
baslamis gibi gozukuyor Turkiye'de:

Üst Alt