Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Out of range hatası ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe
Üye
Konu Sahibi
Out of range hatası ?
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni oyunlar indirdim ve genelde bu hatayı alıyorum bir yardım edermisiniz
lolaman
Üye
out of range menzil dışı demek değilmi ya ? korsan cdden mi yüklüyosun internettenmi?
Mad EagLe
Üye
Konu Sahibi
internetten yüklüyorum hep öyle yapardım ama bir oyun var eskiden bilgisayarımda oynardım onu aynı cd'den kurdum ondada aynı hatayı veriyor anlamadım gitti.
Remember Me
Üye
Monitörün yenileme sıklığını düşür, bir de ekran kartının kaldıramıyacağı bir çözünürlük seçmiş olabilirsin, eğer böyleyse oyunun klasöründen oyunun ayarlarının kayıtlı olduğu bir dosya falan varsa(config.ini vs) onu silip oyunu çalıştır.
sublieutenant
Üye
yüklediğin ekran sürücüsü daha önceki yüklediğin ile aynı mı?
ekran kartı zaten beni deli ediyor kendi sitesinden driverini indiriyorum sorun çıkarıyor cdsi var ordan yükleyip güncelle diyorum yine aynı oluyor şimdi buldum bir siteden yükledim sorun yok ama oyun yüklemedim hiç windows 8 yükleyecem bir de öyle bakıcam.
ekran kartı zaten beni deli ediyor kendi sitesinden driverini indiriyorum sorun çıkarıyor cdsi var ordan yükleyip güncelle diyorum yine aynı oluyor şimdi buldum bir siteden yükledim sorun yok ama oyun yüklemedim hiç windows 8 yükleyecem bir de öyle bakıcam.