Otuz bin Avealı cepten TVnin tadını çıkarıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Otuz bin Avealı cepten TVnin tadını çıkarıyor
Avea’nın mobil TV hizmeti MobilVizyon’un aylık kullanıcı sayısı son 3 ayda yedi kat artarak 30 bini aştı

Abonelerine cep telefonundan televizyon izleme olanağı tanıyan Avea'nın 2003 yılında hayata geçirdiği MobilVizyon kullanıcı istatistiklerine göre, MobilVizyon’u 30 binden fazla abone düzenli olarak kullanıyor ve bu abonelerin yüzde 66’sı haftada en az bir kez bu hizmetten faydalanıyor. Avea abonelerinin en çok tercih ettiği programlar arasında ise maçlar ve popüler diziler yer alıyor. Bu programların yayınlanacağı günlerde yapılan tanıtımlarla MobilVizyon’un günlük izleyici sayısı 10 bine ulaşıyor.

MobilVizyon hizmeti sayesinde her yerde ve her zaman televizyon izleyebilen Avea aboneleri aynı zamanda İstanbul, Ankara ve İzmir trafiğini canlı kamera görüntülerinden takip edebildikleri gibi IMKB verilerine de hızlıca ulaşabiliyor. Öte yandan aboneler MobilVizyon hizmeti sayesinde sevdikleri şarkıcıların en son kliplerini, film fragmanlarını ve daha birçok eğlenceli video görüntülerini de seyredebiliyor.

MobilVizyon’un görsel dünyasından faydalanmak için Avea abonesi olmak ve uyumlu bir cep telefonu edinmek yeterli. Ayrıntılı bilgiye adresinden ulaşılabilir.

• Beğen
Tepkiler: osaka123

kubilay212

kubilay212

Üye
bilgilendirme için tesekkürler

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Bilgilendirme için sağolun yalnız bi sualim var acaba ücretlimi

esmercocuq35

Üye
teşekkürler kardeşim şarj yetmezki tv izlemeye telle

arslansem

arslansem

Üye
Ücreti hakkında bilgi varmı?

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
kontör gidiyor dimi

Newwave

Newwave

Üye
Mobilvizyon ilk çıktığında uzun süre ücretsiz kullanılıyordu şimdi ise hatırı sayılır bir ücretlendirmeye tabi bilginize.

enigma

enigma

Üye
ücreti nedir acaba. bir kere denemiştim sömürmüştü

refractive

refractive

Üye
tsk ettim de hngi tlfonlarda olur?

esmercocuq35

Üye
aveada mobil vizyon nasıl oluo nasıl izliyoruz bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

sonbela

sonbela

Üye
abi iyide cepte televizyonu ben wodafone da 2 sene önce izliyordum bedavaya ve hiçte net göstermiyordu arabellege alması falan ugraşılmazdı anca yeni cıkan tlflarda iyi gösteriri sanırım