Otomatik Wi-Fi baglantisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taplin74

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik Wi-Fi baglantisi
N8 de yasadigim bir sorun ve buldugum cozumu sizlerle paylasmak istedim. farkli bir cozumu olan varsa lutfen yazsin. Gecenlerde 10 gun boyunca wi-fi otomatik olarak kendisi baglaniyordu. wi-fi yi kapatiyorum 10sn gecmeden tekrar baglaniyordu malum bu islem cihazin bataryasini olumsuz etkiliyordu. arastirmalarim sonucu sunu tespit ettim. iki adet mail adresi tanimlamistim. Gmail ve hotmail bunlarin ayarlarinida otomatik baglanmamasi icin duzenledim. fakat derdime derman olmadi bende ikinci mail adresini sildim. Tek mail adresinde wi-fi otomatik baglanmiyor ne zaman ikinci maili tanimlasam otomatik wi-fi baglaniyor

Bu problemi yasayan oldumu? Benim cozumumden baska cozum oneren var mi?

mathman20

Üye
N8 de yasadigim bir sorun ve buldugum cozumu sizlerle paylasmak istedim. farkli bir cozumu olan varsa lutfen yazsin. Gecenlerde 10 gun boyunca wi-fi otomatik olarak kendisi baglaniyordu. wi-fi yi kapatiyorum 10sn gecmeden tekrar baglaniyordu malum bu islem cihazin bataryasini olumsuz etkiliyordu. arastirmalarim sonucu sunu tespit ettim. iki adet mail adresi tanimlamistim. Gmail ve hotmail bunlarin ayarlarinida otomatik baglanmamasi icin duzenledim. fakat derdime derman olmadi bende ikinci mail adresini sildim. Tek mail adresinde wi-fi otomatik baglanmiyor ne zaman ikinci maili tanimlasam otomatik wi-fi baglaniyor

Bu problemi yasayan oldumu? Benim cozumumden baska cozum oneren var mi?

menü-Ayarlar-bağlantı-wlan-seçenekler-ayarlar-wlan varlığını göster asla olmalı
menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar-wlana geç el ile seçilmeli.

bu ayarları yaptıktan sonra telefonu kapatıp açarsanız kendi kendine bağlanma sorunu ortadan kalkar.

aagkn

aagkn

Üye
teşekkürler güzel payşaım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt