Uygulama Otomatik parlaklik mi manuel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik parlaklik mi manuel mi?
Arkadaslar hangisini kullanmami onerirsiniz? Hangisi daha az sarj tuketir.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
manuel ayarlamak daha şarj dostu olur

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok aydınlıkta ve çok karanlıkta manuel kullanıyorum.Çünkü benim istediğim parlaklığı dengeleyemiyor telefon.Diğer durumlarda(sınıfta-evde vs) otomatik parlaklığa alıyorum.Aktif kullanımda şarjım 1 gün garanti yetiyor.(Not:Telefonda oyun hiç oynamam)

• Beğen
Fenomenon

Fenomenon

Üye
ben de manuel kullanıyorum. otomatiğin tek avantajı fazla uğraştırmaması ama widget olduğundan tek tıkla parlaklık ayarlanıyor.

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Manuel

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Otomatik parlaklıkta sensör sürekli ortam ışığını kontrrol eder. Bu da daha fazla güç harcanmasına neden olabilir. Ben manuel ayarlıyorum.

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Manuel daha iyi oluyor. Ama sürekli parlaklığı değiştirmek gerekebiliyor.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
Manuel candir

serif55

serif55

Üye
Manuel tabiki.. Bizim gibi android kullanıcılarının ışık sensörünün harcadığı enerjiye bile ihtiyacı var [emoji4]

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben sensorun kafaya takilacak kadar enerji harcadigina inanmiyorum gelen isik enerji yaratiyor ve sistem olusan enerjinin miktarina gore parlaklik arttiriyor boyle bisey heralde net bilmiyorum. oyle olmasa bile cok harcamaz. ben otomatik kullaniyorum parlaklik kisikken gunesli bi ortamda cikarinca parlakligi nasil acicam diye iskence cekmeye gerek yok hele telefon calarken kimin aradigini dogru duzgun goremeyebilirsin. otomatik yap gitsin cok da tasarrufa takma kendi rahatini dusun:ehe

• Beğen
Tepkiler: burak_102

Üst Alt