Otomatik Konu Tag ' lama Hakkında Sorunları Varsa Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Otomatik Konu Tag ' lama Hakkında Sorunları Varsa Buraya Yazın
Arkadaşlar sitemizde, tag yani etiket özelliği vardır.

Her konuyu açarken, konuyla anlamlı etiketler tanımlayarak, daha hızlı bulunmasını ve ulasılmasını sağlayabilirsiniz.

Örnek

Konunuz => Nokia E65 Yardım

Etiketler => Nokia, Nokia E65, yardim

olabilir.

Şimdi bunu, konu açarken giremeyen arkadaslar için otomatik olarak ayarlayan bir yapı haline getirdim ancak birtakım sorunlar olabiliyor. Özellikle özel karakter içeren konularda belki olabilir

Hataları görürseniz buraya yazın .

Olabilecek olası hata:
  1. Çok uzun yada yanlış tag (etiket ) tanımladınız. Bir tag en fazla 25 karakter olabilir. Tekrar kontrol edin.
Hatta Gereksiz Mesajlar bölümünde, her türlü kombinasyonu deneyerek hataları söyleyebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...dikkatine-program-paylasma-duzeni-139823.html

Bu örnekteki konuya bakarsanız, konunun en altına göz gezdirin ve sistemin olusturdugu otomatik anlamlı tag lara bakın mesela.

Şimdilik bir sorun yok gibi.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Otomatik taglamada "Konu açarken en fazla kullanabileceğiniz,
  1. etiket ekleme sayısını aştınız. Daha kısa, net ve anlamlı etiket veya etiket grupları girerek tekrar deneyin. (1)." Gibi bir sorunla karşılaşıyorum her seferinde bu da Konu açmayı zevksiz hale getiriyor

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Açmak istediğiniz başlığı da yazarsanız ?

Birkaç karakterden dolayı problem olabilir onları tespit edersek gideririm .

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Bütün konularımda bu böyle

Ordinaryüs

Üye
Bence karakter sayısının mümkünse 50'ye çıkartılması aramalarda daha güzel sonuçlar çıkartacaktır.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tag larda bir karakter sorunu yok zaten sorunları tespit etmek için herşeyi açık bırakmıştım ..

bardaktakiay, bize açmak istedigin konuyu belirtirsen çok güzel olur ...

Her konu diyosun da bizde konu açıyoruz bizde olmuyor, demekki senin konularında farklı birşey olmalı.

mservank

mservank

Üye
Aynısı bende de oldu etiketlerden bazılarını sildim düzeldi

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
valla her zaman bende yazıyorum başlığı düzeltiyorum almuyor açıklamayı düzeltiyorum olmuyor ne yapmam lazım etiket ne demek oluyor?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar açmak istediginiz konuların başlıklarını yazar mısınız ! Sorunu çözmek adına

Böyle söylediginiz sürece çözüm adına birşey yapamam.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
CLEANER / Temizlikçi 2008 - Eva Mendes ,Samuel L. Jackson / Süper kalite
filmlere bu filmi ekliycem başlığı da bu olsun istiyorum

mservank

mservank

Üye
o gün sağlık köşesine " Cep telefonu çalınca hemen ‘alo’ demeyin" diye başlık açıyordum hata verdi etiket sayısı fazlaymış silince düzeldi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yaşadığınız sorun çözüldü arkadaşlar

Bilginize..

Başka sorunla karsılasırsanız belirtmekten çekinmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt