Otobüste kabir azabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye

dostum yanlızlık kötü biliyorum.ancak bu sekilde bir yere varamazsın. senin yas kaç ? yasına uygun seyler bulmayı dene. cocukken kimse yanına almazdı demişsin. öyleyse kendine kemal sunal'ı örnek alabilirsin. küçükken onunla kimse arkadas olmak istemezmiş,yanına almazlarmış,bir suç işleyip onun üstüne atarlarmış. ama o ne yapmış ? yılmamış ve biryerlere gelmek için cabalamış. okumayı denemiş sınıfta kalmış. ama yinede devam etmiş. o okula gidip geldikçe mahallesinde onunla dalga geçen cocuklar mosmor oluyormuş. yıllar sonra halkın sevgilisi olunca eline eteğine yapısmıs o dalga geçen vs. kişiler. affetmiş mi ? evet onları affetmiş. sende seninle dalga geçenleri mors etmek istiyorsan birseyler basarmalısın. ayrıca seninle dalga geçen ufak cocukları takma. mahalledende yasıtların vardır eminim. onlara takıl.

birdaha yazmam demişsin.bu forum herkese açık. basından gecenleri buraya yazmaktansa,bir günlük tut oraya yaz. ama bizimle bilgi paylasımında bulunabilirsin. saygıyla okuruz,yorumlarız.ki eminim insanlar sana teşekkür ettikçe,seninle sohbet ettikçe hosuna gidicektir bu durum. sosyal aglara katıl.face bosver. msn yada maxi iyidir veya her ikisi.
inş yazdıklarımdan anlam çıkarmıssındır. kendini üzme bosver. sevene can feda,sevmeyene elveda.

afyonda o kadar yolmu var la 1-15 dk faln dio

PyscoDevil,yumurta kabağu buluşması fena olmaz
hem yumurta kabuğu arkadaş edinir yalnızlıktan kurtulur

Burak

Üye

ali bunda para vardır,evde durduguna göre biriktirmiştir. kafeye falan giderseniz sakın para verme o ödesin

ne cafesi ben onu götürürüm her yere alemlere akarız insan yüzü görsün biraz buluşma fotolarını koyarım siteye yüzünü görürsnüz de kabugun

avatar la resim arasındaki ilişkiye bakınsana

zaten şuan özel olarak otobüslerde hap veriliyor. yani kusmaya karşı otobüse binerken direkt isteyebiliyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...