Oyun Otobüste (belediye, halk, dolmuş) oynanacak oyun

Fatic

Üye
Arka kapıyla koltuğun yan tarafı var motorun olduğu yer oraya oturursan sıkıntı olmaz biraz sıcaktır ama idare edeceksin iki büklüm
Ön yada orta kapiya yapisik gidi geliyorum genellikle dedgin bolgeye yaklasmam icin baya cabalamam lazm

Tepkiler: UpOneTR
Online kelime bulma oyunlari var ben pek begenmedim ama isine yarayabilir

Ön yada orta kapiya yapisik gidi geliyorum genellikle dedgin bolgeye yaklasmam icin baya cabalamam lazm
Bayramlarda kapılar arkadanda açıldığı için o kısmıda arka camın olduğu koltuğun arasınıda uzanarak denemişimdir maksat başkalarınada yer açılsın kalabalık etmeyim Kelime bulmaca , adam asmaca , sos gibi 2 3 mb lik oyunlar var playde. Online olmana gerek yok gayet iyi vakit geçirirsin

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Yok kelime bulmacalar işe yaramaz

Xurmirac

Üye
hocam kesinlikle gazete alın bi tane herkes okuycam diye can atıyo

Vretil

Üye
Hoplite indir cok zevkli konum var bakabilirsin

0MG90

Üye
Yorumum bulunsun

Boom Beach indir avsom oyun

Dolmuşta, Dolmuş Driver oynanır.

Tepkiler: bayramq

NEXUS

Üye
yorumum bulunsun.

Frontline 2, her yerde oyna. Bolumler kisa ama telefonumdaki diger oyunlari silme sebebim. Evde bolumleri indir heryrrde oyna

Vay Arkadaş biz otobuste tek elimizle tutunup namusumuzu zor koruyoruz (!) Millet telefonla oynuyor

Tepkiler: scorpioali ve TeknoÖmer
2048 kesin deneyin bağımlılık yapabilir

Talking Tom Cat indir bugün otobüste bi dayı oynuyodu. Dayı kediyi dövdükçe "no no no" diyodu kedi herkes dönüp dayıya baktı. Bak hem ilgi çekici bir oyun