OtobÜslerde Telefonu Kapatmadan Mp3 Dİnleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kdrpillar

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kdrpillar &#064; Jan 8 2006, 04&#58;41 PM) [post=248520]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mustafatopcu &#064; Dec 26 2005, 12&#58;53 PM) [post=237552]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6630 da var o özellik. 6600 a bi program atmıştım zamanında system tools die onda uçak modu die bişiy vardı ama hiç denemedim. galiba o işe yarıyo benden soylemesi..
[/b][/quote]

peki bu programın linkini bizlere verebilirmisin
[/b][/quote]

peugeot206wrc

Üye
Arkadaşlar elektronik müh. öğrencisi olarak şu cep araba ilişkisini yazayım. Bizim bölümde olanlar bilir sensörler diye bir 4. sınıf dersi vardır. Bu derste hocanın bize anlattığı şu;
ABS sisteminin çalışmasında 4 tekerleğe de birer hareket sensörü takılıyor böylece tekerlekler kilitlenip araba kaymaya başladığında saliseler içinde abs devreye girerek freni pompalamaya başlıyor ve bu pompalamanın periodunu da yine bu sensörler sayesinde tekerleklerin yine dönmeye başladığı ana göre düzenliyor. Herneyse ABS ilk ortaya çıktığı zaman kullanılan bu sensörler cep telefonunun yaydığı sinyallerden etkilenerek durumu yanlış algılamaya ve gereksiz yere abs sistemini devreye sokmaya başlıyorlarmış. Daha sonra bu durum ortaya çıkınca sensörlerin yapısı değiştirilerek bu sorun ortadan kalkmış. Yani çok eski model bir araba olmadığı sürece cep telefonunun arabaya/otobüse herhangi bir etkisi yok. Ayrıca sensörleri etkilese bile bu durumda kesinlikle araba ani frene falan başlamıyor sadece ya abs devreden çıkarak frene bastığınızda normal fren yapıyor ya da abs sürekli devrede kalıyor ve her fren abs sistemi üzerinden yapılıyor. Zaten fren mekanizması mekanik bir aksam yani sinyallerden falan etkilenme riski kesinlikle yok.
Klimalarda yada arabanın farklı elektronik aksamında da elektromanyetik sinyallerden etkilenen parçalar bulunabilir ancak bu cihazlara bir cd player, televizyon veya bir laptop ne kadar zarar verirse cep telefonu da o kadar verir.

Quattro

Quattro

Üye
Olay budur işte .Teşekkürler arkadaşım paylaştığın için.

Ama bizim milette anlatabilrmisin orasıda ayrı bi sorun...

volkang_83

Üye
Nokia N70&#39;dede var bu özellik... Çok güzel bi olay.Bu arada benim otomobilimde bi kere panik fren yapmaya kalktığımda sanki frenin dibi boşalmış gibi boşalma gibi bişi olmuştu ve doğru düzgün tutmamıştı fren.Üstelik telefonla konuşanda yoktu... Acaba bu normal midir?? Bide mercedes araçlar bu boşalmayı çok yapıyor 98 model E200&#39;de ben bu sorunu çok yaşamıştım...

kdrpillar

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kdrpillar &#064; Jan 16 2006, 04&#58;05 PM) [post=253742]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(kdrpillar &#064; Jan 8 2006, 04&#58;41 PM) [post=248520]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mustafatopcu &#064; Dec 26 2005, 12&#58;53 PM) [post=237552]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6630 da var o özellik. 6600 a bi program atmıştım zamanında system tools die onda uçak modu die bişiy vardı ama hiç denemedim. galiba o işe yarıyo benden soylemesi..
[/b][/quote]

system tools die diye bir program varsa bize linkini yazar mısınız????
[/b][/quote]
[/b][/quote]

Re@L_Lucky

Üye
ChavRash' Alıntı:
6630'da böyle bir servis yok diye biliyorum.

Ayrıca, bu servisi sağlayan programlar var. Ama çalıştıkları görülmedi...
yanLıs bıLıosun dostum tercıhlerde bu secenek war ben pasalar gıbı dınLıorum

iOS Developer

iOS Developer

Üye
ChavRash' Alıntı:

uçak modu arkadaşlar 6630 da da var programıda var programın ismi bilmemne pilot olması lazım...

Treable

Treable

Üye
hzrcn' Alıntı:

ay yazık kıyamammmm. yahu sen nasıl bir 6630 kullanıcısısın.
lütfen başkaları duymasın ayıp ama...
tşkler

Nazy

Nazy

Üye
kdrpillar' Alıntı:
ARKADAŞLAR NOKIA 6681 DE TERCİHLERDE HATSIZ DİYE BİR SEÇENEK VAR VE BU OTOBÜS VS. GİBİ YERLERDE TELEFONU KAPATMADAN MP3 VE RADYO DİNLEMEYİ SAĞLIYOR. ACABA DİĞER SYMBIAN60 SERİSİ TELEFONLARDA BUNU HERHENGİ BİR PROGRAMLA SAĞLAMAK MÜMKÜN MÜ???

Psiloc System Tools Die Eski Bir Program Var
Onunla 3650 de bile FLY MODE (hatsız) çalıştıra biliyosun

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
6630da var bu özellik

mymoon

mymoon

Üye
Yau arkadaşlar ben psiloc stools programını 6600ıma kurmuştum doğrudur flight mode die bşey var.Ama ben bi türlü kullanamadım.nasl yapılıo bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.tşk...

kacak1433

Üye
6680 de de oluyo hatsız şeklinde

kacak1433

Üye
6680 de var

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sx1 için öyle bir program yokmu????

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Teknoloji bizim neyimize... :ehe: Otobüse bineceksin; "Abi bu hatsız çalışıyor!" diyeceksin; seni dinleyecekler... :ah: Hiç sanmam... :)

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Yakında ucaklarda da kullanılabilecek cepler nasıl olsa :)

badboyz-a

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Teknoloji bizim neyimize... :ehe: Otobüse bineceksin; "Abi bu hatsız çalışıyor!" diyeceksin; seni dinleyecekler... :ah: Hiç sanmam... :)

Şehirler arası Otobüste Telefon Kartını Gözünün Önünde Söktünmü Kimsenin sesi Çıkmıyor :) Eğer bu durumla karşılaşırsanız Dediğim gibi Kartı sökün ve telefonu Öyle Çalıştırın ;) "Şu Hatsız" Menüsü Olan Telefonlar Nokia v.s...

elusive

elusive

Üye
valla muavin yanima geliyo. telefonlari lutfen kapatin diyo. bende hatsiz yazan yeri gozune sokuyom. aprdon abi sana demedim diyo olay bitiyo :)

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
ChavRash' Alıntı:

tercihlere adam kocaman hatsız yazmış yapma

Treable

Treable

Üye
evet evet en iyisi sonuçlarına katlanmak ve kartı gözlerine sokmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt