Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OtobÜslerde Telefonu Kapatmadan Mp3 Dİnleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alibaba44
Üye
vay gözünü seveyim n-gage nin hatsız a alıyosun sonra yol boyunca aralıksız oyun keyfi bide yedek bataryan varsa uzun yolculuklar daha iyi olur (ayrıca bu ucak modu siemens cx 65 de var series 60 deil ama var)
infazcı-konan
Üye
Programlar ŞİŞİrme 3660 Im Vardi Onada YÜkledİm Ama Telefon Yemedİ Bende Sİldİm Ne Yapiyİm
Marasov46
Üye
6630 da var
CoYoTe®
Üye
W700i Dede Var
the_poison
Üye
E 250 de de böyle bişe var her halde telefon ayarlarında çevrimdışı diye bi mod var aktif hale geldiğinde sinyaller kayboluyor ne arama yapabiliyosun nede arama alabiliyosun bi kere denemişitim bursaya giderken
CanceR
Üye
bazı telefonarda bu özellik zaten mevcut ama biğer sybian telefonlarada programla halledilebiliyo )
Tec/-/no
Üye
Hatsız seceneği var ama onda radio dinlenmiyor
CanceR
Üye
ya 7610 için sim kartsız tel açma programı olan varmı çok acil lazım
dolmus
Üye
6630 unu kapatma tuşuna basın orada çıkan tercihlerrde var hatsı z a alın ordan sonra dinleyim müziğinizi..........hadin bakem.....,;=
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
6300'laradada Uçak Modu Olarak bulunuyor.
aspıre
Üye
e 250 de de var..
DarkMetalist
Üye
sag taraftaki kapatma tuşuna bas en aşagiya dogru ilerle hatsiz seçenegii görüceksin tıkla telefonun offline olsun(hatsiz)
6630 sim kartsiz çalişabiliyor (:
Nokıa 6600' dan sonra çikarktigi bütün telefonlara offline özelliqini entegre etmeye başladii. Arada istisnalar olabilir (: