Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tıp ki ben piskopata bağladımmı kimseyi dinlemem dağıtırım.

bizde malum öğrenciyiz bi saatlik yol var bilen bilir 0345 lerin ortaya otururuz yorgunluktan öğlen saati uyuyakalıyoruz yolda teyzenin teki geliyor ''kalk yer versene ! '' orda sinirden uyuz olan amcalarda destekliyor bi ara belim ağrırken kaldırdılar beni kadının gözüne baka baka gittim bir olayda şöyledir ıst-fatihte hastahaneye giderken otobüste yanımda yaşlı amca varken ayakta 20 li yaşlarda bi bayan vardı amca bana diyor ''bayana yer versene'' zaten ineceğim durağa gelmiştim ama adama bakakaldım

Tepkiler: MarjinaL -TR

Valla sırf amcaya inat o durakta inmez otururdum -.-

Bende önceden dersaneden gelirken teyzenin biri 'kalk ben oturcam' demez mi... Ben hiç tepki vermedim duymazdan geldim. İsrar etmeye devam etti. Ben yine tepki vermedim çekti gitti.

Bende bastım küfürü. Kimse bana birşey yapamaz zaten. O çocuğu mal ederdim orda da kısmet işte yorgundum dua etsin öyle bıraktığıma

- - - Eklendi - - -

Otobüsü söyleyemem
Cidden ama düşünsene ''kalk lan anneme yer ver'' diyo. Hani ona neler derdim burda söyleyemem

Yunkaai

Üye
Meraktan soruyorum hangi otobuse bindin? 440 441 .... 447 otobuslerine binenler hep boyle yobaz oluyolar

Tepkiler: MarjinaL -TR ve FlaxLy
20li yaşlarda bayan gelince yer veresim geliyor. Vermeyipte suratına bakınca harbiden ayılık etmiş gibi hissediyorum

Verincede ''keşke vermesemiydim ulan kendimi sapık gibi hissettim'' düşüncesine kapılıyorum

aferin kardeşim iyi yapmışsın. Ben olsam beynini koltuğa sıkıştırıp boynunu kırarak öldürürdüm

Tepkiler: MarjinaL -TR, FlaxLy ve HacKLess
ulan şansa bak tam yorum yazacam herkes araya girdi

La zaten uykuluydum. Kafa gömsem ne olcak. Polisle felan uğraşamam şu sıralar. Sonra ehliyete yazıldım. Sicil micil of

Bu ona yeterli. Bayılması bile beni mutlu etti

Godunmu yere sümük gibi yapışırdı

Senin yerinde olsam hiç yumrukla tekmeyle uğraşmazdım boynunu sık gerbersin gitsin ne uğraşcan yumrukla.

Kızdırırlarsa refleksi olarak istemeden elim kaya biliyo.
Aga zaten güçleri yetmiyo. O yüzden gücümün yetmediği birine vurmak heleki bir bayansa kendimi aşalanmış hissederim. Hele bide kızların yanında geğiren , küfreden arkadaşlarım var hepsini kınıyorum. Yaw karizma karizma diyolar geliyolar geğiriyolar. Böyle ayılıkmı olur yaw? Sonrada ''şakasına boooolum '' diyolar. Asla sevmediğim hareketler..

geğirme ve küfür bende yok. Ama yumruk
ve tepik var Reflesklerim çok güçlü karşıdan gelen saldıraya anında cevap veriyor.

haklısın .Ama bi araban olaydı bunlar gelmezdi başına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...