Otobüs Durağında İnanıLmaz Kaza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Otobüs Durağında İnanıLmaz Kaza

Gaziantep'te otobüsün çarptığı üst geçitten düşen demir yığınları, durakta otobüs bekleyen iki yolcunun ağır yaralanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesi Balıklı Parkı yanında bulunan otobüs durağına giren bir halk otobüsü, üst geçidin yeni yapılan demir saclarına çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle yerlerinden sökülen demir yığınları, alt geçidin hemen yanında bulunan otobüs durağındaki yolcuların üzerine düştü. Olayın hemen ardından yaşanan dehşet ve panik, başka bir haber için olay yerinde bulunan habercilerin objektiflerine yansıdı.


Durakta bulunan çocuk ve kadınlar panik halinde olay yerinden kaçarken, demir yığını altında kalan vatandaş çevredekilerin yardımıyla çıkarılmaya çalışıldı. Üzerine demir düşen yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralanan iki kişi, daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük bir şok geçiren yaralılar Gazi Ruşen (24) ve Ahmet Tuğrul'un (58) durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.



Görgü tanıkları ise olayın aniden geliştiğini ve demir yığınlarının durakta bekleyen vatandaşların üzerine düştüğünü söyledi. Olay yerine gelen polis, üst geçit ve otobüs durağında güvenlik önlemleri aldı. Üst geçidi kapatan polis, uzun süre olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Polis ayrıca olaya karıştıktan sonra kaçan halk otobüsü sürücüsünü yakalamak için çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


O Anı İzLemek İçin:
 


qurbuz

qurbuz

Üye
:agla:(:(:(:(:agla:(:agla:agla:(:agla:agla:agla
 
@slantürk

@slantürk

Üye
inanamıyorum ya
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Halk otobüsü sürücüsü nereye kaçacak acaba? Kalkış saatin belli, oradan geçtiğin zaman belli, hattın belli...:kop:
 
Salihyet

Salihyet

Üye


resimlerde hiç bişey anlaşılmıo :ss yada ben göremiyorum ..
 
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
acayip olmuş aynı planlanmış gibi
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt