punemr123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl otg taktınOTG den flash bellek takinca bunun cikmamasini saglayan bisiy var mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onun micro usbsi var bildiğim kadarıylaNasıl otg taktın
O manada sormadım normalde cihaz görmüyor nasıl yapılıyoronun micro usbsi var bildiğim kadarıyla
onu bilmem onu o arkadaşa sorO manada sormadım normalde cihaz görmüyor nasıl yapılıyor
Tamamonu bilmem onu o arkadaşa sor
otg kablosu ve telin de desteklemesi lazim .kablo bir ucu normal nokia micro usb si diger ucu disi usb yani flash ona giriyorNasıl otg taktın
Bende de var ancak açılmıyor yazılım mı gerekiyor senin telefon modeli neotg kablosu ve telin de desteklemesi lazim .kablo bir ucu normal nokia micro usb si diger ucu disi usb yani flash ona giriyor
Pop-up engelleyen modlar varrdı sanki. Sen 700 mü aldın yeni haberim oluyo
nokia 700 de seninki ney s'3 ve ikinci nesillerin cogunda vardiBende de var ancak açılmıyor yazılım mı gerekiyor senin telefon modeli ne
nokia 700 de seninki ney s'3 ve ikinci nesillerin cogunda vardiBende de var ancak açılmıyor yazılım mı gerekiyor senin telefon modeli ne
nokia 700 de seninki ney s'3 ve ikinci nesillerin cogunda vardi
ya cihazin desteklemesi lazim seninki ney benimki 700O manada sormadım normalde cihaz görmüyor nasıl yapılıyor
ya cihazin desteklemesi lazim seninki ney benimki 700
mesajlar gozukmedi site yeni ya bi kere gordum sonra uctular.seninkinde de otg var kablo ve flashi kontrol et.varsa yazilim guncellemelrini flan yapacmasi lazimc6-01 dedim ya
mesajlar gozukmedi site yeni ya bi kere gordum sonra uctular.seninkinde de otg var kablo ve flashi kontrol et.varsa yazilim guncellemelrini flan yapacmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?