Silinen Üye 1446000
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
MEdya aktarım modunda ve FAT32 daha önce okuyordu suan okumuyor 1 flash da deil 5-6 flashıda okumuyor
sorun kabloda deil aynı kablodan 2 tane aldım durum aynı tel girişindede birsey yok pcde sorunsuzdu
kardeşim 2 hafta önce bende de aynısı oldu + şarjda olmayınca Nokia Care servisine verdim şarj soketi değişti şuan sorun yok
soft format attım farklı kabloda denedim 1.kablo eskiden kullandıgım 2.kablo yeni aldıgım bide arkadasın kabloda dwnedim durum aynı
flash falan at başka usb denedinmi
sorun soketteyse pcde nasıl geliyor?
- - - Eklendi - - -
soft format attım farklı kabloda denedim 1.kablo eskiden kullandıgım 2.kablo yeni aldıgım bide arkadasın kabloda dwnedim durum aynı
bilemiyorum olasılık olamaz mı acaba? Bu durumda bi sonuca ulaşamıyorsa en yakın yetkili servise gönderilmesi uygun bence
+1 bunun çarrsi servis
aynen hacıı ben sokette bi sorun olduğunu düşünüyorum veya OTG'de başıma geldi sokette sorun vardır diye verdim servise alır almaz soket girişine baktım öncesinde soket kahverengiydi iç kısmı şuan beyaz bi soket değişimi olmuş takır takır çalışıyor akşam OTG ile işim var mesela sorunsuz çalışıyor
ben adam akıllı bi otg bulamadım alışveriş merkezi falan olmadığı yerde oturuyorum
hmm valla ben E7'mi 1ay kullanılmış 2.el 23 ay garantili aldım, kutu içerisinde HDMI-OTG-Şarj-Kılavuzu-sert kılıfı vardı bi kulaklık ve USB kablosu yoktusorun diil PC de olmadığı için
oohaa ne beleşçisin heesüpermiş ne kadardan
hehee kulaklığıda olaydı iyiydi ama neyse 3.5jack girişi var normal Wolkmen kulaklığı oluyor
önemi yok kulaklığın nokialara her kulaklık olur
he valla
kaç tl yazmadın hala
şimdi sokete baktım solda 1diş kahverengi diyer taraflar beyaz bide ben servise vermek istemiyorum ben acaba bi telefoncuya versem o degiştirse soketi serrvis 1 saatlik işi 1 haftada yapıyor onun içinaynen hacıı ben sokette bi sorun olduğunu düşünüyorum veya OTG'de başıma geldi sokette sorun vardır diye verdim servise alır almaz soket girişine baktım öncesinde soket kahverengiydi iç kısmı şuan beyaz bi soket değişimi olmuş takır takır çalışıyor akşam OTG ile işim var mesela sorunsuz çalışıyor
nokiashopda bulabilirsin yada siteden sipariş ver
ben adam akıllı bi otg bulamadım alışveriş merkezi falan olmadığı yerde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?