Ota ile güncelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yağızaygün

yağızaygün

Üye
    Konu Sahibi
Ota ile güncelleme yardım
telefonum samsung galaxy s3 kiese bağladığımda bu hatayı veriyor ota üzerinden güncelleme yapabilirmiyim bu durumda lütfen yardım edin.şuan zaten en son sürüm yüklü 4.1.2 ve ota üzerinden güncellemeleri denetleyebiliyorum şimdiden teşekkürler.Yokmu yardim edebilecek birisi ?

Kontrol

Kontrol

Üye
Resmi 4.3 Türkiye sürümü çıktığında OTA üzerinden güncelleyebilirsiniz.

yağızaygün

yağızaygün

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin (XXX) yazmasi kafami karistirmisti

Kontrol

Kontrol

Üye
Rica ederim. Ayrica resmi guncelleme gelince foruma eklenir. Arada kontrol edersen iyi olur.

yağızaygün

yağızaygün

Üye
    Konu Sahibi
Evet takip ediyorum hergunSorunu şöyle çözdüm önce ota üzerinden guncellemeye calistigimda % 31 de takildi ve telefon her seferinde reset atti sonra sayacin root sonucu arttigini gordum ve rootu kaldirip sonra sayaci sifirladim tekrar 4.3e guncelledim ve bu sefer telefonun seri numarası degisti ve telefon ağda kayitli degilhatasi verdi.root islemi yapildiktan sonra seri no 00 ile devam eden bi hal almisti ama telefon arama felan yapiyodu.4.3 e guncelledikten sonra 00ile baslayan seri no 4f.... gibisindrn seri numarasina dondu ve bataryanin altindaki ile alakasi yoktu.bende servise goturdum samsung servis merkezine goturdum ve guncelleme sonucu boyle oldu dedim ve 4-5 gun icinde garanti kapsaminda ucretsiz olarak yaptilar.ama telefonun tamamen rootsuz olmasi lazim cunku herseyi inceliyolar bilginize.

Üst Alt