Ösym sordu Onlar cevap verdi ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Ösym sordu Onlar cevap verdi ..!
Bildiğiniz üzere bu yılın son lyssi de bitmiş bulunmakta. Bende sınavdan çıktım ve aklıma ilk gelen buraya konu açmak oldu :ehe
Çok şükür iyiydi ve sonunda kurtuldum inşallah seneye üniversitedeyym :)

Enes

Enes

Üye
İnşallah hepimiz :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aslında kurtulamadınız herşey yeni başlıyor hele bi üniye gelinde :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Aslında kurtulamadınız herşey yeni başlıyor hele bi üniye gelinde :D

bir yıl bekleyince çok zor oluyor özellikle sınava bir ay kala üstelik ikinci yıl olunca baskı altında oluyorsun. Bence kapak atyym da nasıl olsa üniversite öyle de böylede geçecek :ehe tabi istediğim bölümun gelmesi gerekiyor :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

bir yıl bekleyince çok zor oluyor özellikle sınava bir ay kala üstelik ikinci yıl olunca baskı altında oluyorsun. Bence kapak atyym da nasıl olsa üniversite öyle de böylede geçecek :ehe tabi istediğim bölümun gelmesi gerekiyor :D
İşte o üniversite öyle de böyle de geçmiyor nerde kazanıcaksın evi var faturası var arkadaşı var masraf üstüne masraf dersler öyle kolay değil uğraş dur Allah hepimizin yardımcısı olsun valla hayat zor Balıkesir Ü. beklerim :)

Enes

Enes

Üye
bir sene bekledim ben of of :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi

İşte o üniversite öyle de böyle de geçmiyor nerde kazanıcaksın evi var faturası var arkadaşı var masraf üstüne masraf dersler öyle kolay değil uğraş dur Allah hepimizin yardımcısı olsun valla hayat zor Balıkesir Ü. beklerim :)

öyle de ışte böyle :D onlar zamanı gelince düşünmek daha iyi olacak :) bölüm ne ?

- - - Eklendi - - -

bir sene bekledim ben of of :D

nasıldı :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Maliye okuyorum bende 2 sene hazırlandım Bandırma İktisadi İdari Bilimlerde okuyorum. Hazırlık ingilizce okudum bu sene 4 senemiz daha var Allah kerim :)

man20

man20

Üye
bende girdim sınava :) bu ilk sınava girişim. sınav iyiydi ama keşke ygs ve lys 1 içinde aynı şeyi söleyebilseydim :/ nese artık seneye kaldı :/

-efşan

-efşan

Üye
Katılan arkadaşlara Hayrlı sonuçlar olsun İnşallah.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
bende girdim sınava :) bu ilk sınava girişim. sınav iyiydi ama keşke ygs ve lys 1 içinde aynı şeyi söleyebilseydim :/ nese artık seneye kaldı :/

sağlık olsun ilk senede olacak diye birşey yok bizde ikinci seneye kalmıştık :) bölüm ne ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

hiç sorma o kadar iyiydi ki anlatamıyorum :)

- - - Eklendi - - -

hayırlısıyla biter inşallah :) balıkesir yaşanılack yer mi bari :)
Merkez iyi değilde Bandırma çok daha iyi Erdeğe (Plaj Deniz Kumsal vs.) 10 Dakika deniz kıyısı canın sıkıldı çık gez sahil felan ama şöyle bi sıkıntısı var bandırmanın rüzgarı baya bi kuvvetlidir bayır aşağı inmeye kalk rüzgar aşağıdan gelsin inemezsin o rüzgarda düşün :) Türkiyede En şiddetli rüzgar sıralamasında 2. ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
üniversite hayatı bambaşka bir gelin görün daha herşey yeni başlıyor :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi

Merkez iyi değilde Bandırma çok daha iyi Erdeğe (Plaj Deniz Kumsal vs.) 10 Dakika deniz kıyısı canın sıkıldı çık gez sahil felan ama şöyle bi sıkıntısı var bandırmanın rüzgarı baya bi kuvvetlidir bayır aşağı inmeye kalk rüzgar aşağıdan gelsin inemezsin o rüzgarda düşün :) Türkiyede En şiddetli rüzgar sıralamasında 2. ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

hadi ya :) sen uçtun mu hiç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt