Aslında kurtulamadınız herşey yeni başlıyor hele bi üniye gelinde![]()
tabi istediğim bölümun gelmesi gerekiyor 
İşte o üniversite öyle de böyle de geçmiyor nerde kazanıcaksın evi var faturası var arkadaşı var masraf üstüne masraf dersler öyle kolay değil uğraş dur Allah hepimizin yardımcısı olsun valla hayat zor Balıkesir Ü. beklerim
bir yıl bekleyince çok zor oluyor özellikle sınava bir ay kala üstelik ikinci yıl olunca baskı altında oluyorsun. Bence kapak atyym da nasıl olsa üniversite öyle de böylede geçecektabi istediğim bölümun gelmesi gerekiyor
![]()

İşte o üniversite öyle de böyle de geçmiyor nerde kazanıcaksın evi var faturası var arkadaşı var masraf üstüne masraf dersler öyle kolay değil uğraş dur Allah hepimizin yardımcısı olsun valla hayat zor Balıkesir Ü. beklerim![]()
onlar zamanı gelince düşünmek daha iyi olacak
bölüm ne ?bir sene bekledim ben of of![]()

nasıldı![]()

güzeldi
senin nasıldı![]()

Maliye okuyorum bende 2 sene hazırlandım Bandırma İktisadi İdari Bilimlerde okuyorum. Hazırlık ingilizce okudum bu sene 4 senemiz daha var Allah kerim![]()
balıkesir yaşanılack yer mi bari 
iyi değil mi
hiç sorma o kadar iyiydi ki anlatamıyorum

iyi değil mi![]()

iyisiyle kötüsüyle geçti ama kötüler biraz daha fazla gibiydi sanki![]()
bende girdim sınavabu ilk sınava girişim. sınav iyiydi ama keşke ygs ve lys 1 içinde aynı şeyi söleyebilseydim :/ nese artık seneye kaldı :/
bölüm ne ?Merkez iyi değilde Bandırma çok daha iyi Erdeğe (Plaj Deniz Kumsal vs.) 10 Dakika deniz kıyısı canın sıkıldı çık gez sahil felan ama şöyle bi sıkıntısı var bandırmanın rüzgarı baya bi kuvvetlidir bayır aşağı inmeye kalk rüzgar aşağıdan gelsin inemezsin o rüzgarda düşün
hiç sorma o kadar iyiydi ki anlatamıyorum
- - - Eklendi - - -
hayırlısıyla biter inşallahbalıkesir yaşanılack yer mi bari
![]()
Türkiyede En şiddetli rüzgar sıralamasında 2. ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam 
Katılan arkadaşlara Hayrlı sonuçlar olsun İnşallah.

iyidir inşallah
Merkez iyi değilde Bandırma çok daha iyi Erdeğe (Plaj Deniz Kumsal vs.) 10 Dakika deniz kıyısı canın sıkıldı çık gez sahil felan ama şöyle bi sıkıntısı var bandırmanın rüzgarı baya bi kuvvetlidir bayır aşağı inmeye kalk rüzgar aşağıdan gelsin inemezsin o rüzgarda düşünTürkiyede En şiddetli rüzgar sıralamasında 2. ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam
![]()
sen uçtun mu hiç