ÖSS'de düşük puan alınca canına kıymak istedi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
ÖSS'de düşük puan alınca canına kıymak istedi...
ORDU (İHA) - Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'ne bağlı İlküvez Beldesi'nde ÖSS'den düşük puan alan genç bir kız, babasına ait tabancayla intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki Tuğba A., üniversitede okuyabilmenin hayaliyle girdiği ÖSS'den düşük puan alınca bunalıma girdi. İlküvez Çok Programlı Lisesi'nden bu yıl mezun olduğu öğrenilen Tuğba A., girdiği bunalımdan çıkamayarak, evde kendini odaya kilitledikten sonra babasına ait 9 mm çapındaki ruhsatlı tabancayla göğsüne ateş etti. Silah sesinin duyulmasının ardından odanın kapısını kırarak içeri giren ailesi, genç kızı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Göğsünden yaralanan genç kız, kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Samsun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yazık ya...Kendine acımamış,güzelim kız :(

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
yazık bea :( kötü ya kazanamazsan bidaha gir bidaha dene yani neden canına kıyıyorsunki :( üzüldüm valla ben sahsen 0 cekmedim ama az puan aldım ama yine diom seneye :) yaw sacma böyle seyler...

Exalans

Exalans

Üye
kına yaksın ösyme oluyo istedikleri yavaş yavaş

kikaksk

kikaksk

Üye
normal şeyler bunlar ....bu ülkede..

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Üniversite bitirenleri de görüyoruz. İş yok; güç yok; ekmek yok...

Ayrıca ünlücüklerin çıkıp "Şu üniversiteyi okudum ama mesleğimi yapmıyorum. Fakat üniversitenin havası bir başka; adeta dünyaya açılıyorsun. Muhakkak bir kere okunması lazım. :blink:" demelerine de gıcığım. Ailelerinden uzak yaşayıp; gezip tozmayı, aşna fişna yapmayı dünyaya açılmak sanıyorlar. Baldırı çıplaklığı medeniyet sanan bu zavallıların üniversiteden anlayacakları da bu kadar olur zaten. :vur:

Kimselere özenmeyelim şu fani dünyada...

Eğitim sistemi kökten değişmeli...

perfectlover

Üye
Her sene buna benzer haberler duymaktan bıktık artık. ÖSS yüzünden insanlar ölüyor. Tekrar ediyorum. "ÖSS yüzünden insanlar ölüyor". Bu sınava çare bulunmalı artık. Benim zamanımda iki basamaklı sınav vardı. Tek basamaklı ve hafifletilmiş olarak devam ediyor. YÖK başka işlerle uğraşacağına asli görevine odaklanmış olsa bir iyileştirme olurdu. Gerçi yeni bir çözüm önerisi ile basın toplantısı yaptılar. Neymiş ÖSS kalksın bunun yerine liselerde sınav yapılsınmış. Ne farkı var o zaman ÖSS'den. Bu akılla niye YÖK'te bulunduklarını anlamakta zorlanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...